ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στον “ΚΥΚΛΟ” του ενδιαφέροντος πολλών και σημαντικών ανθρώπων, η φιλανθρωπική εκδήλωση στήριξης του «Έρασμου»

Στον “ΚΥΚΛΟ” του ενδιαφέροντος πολλών και σημαντικών ανθρώπων, η φιλανθρωπική εκδήλωση στήριξης του «Έρασμου»

Με το θερμόμετρο να αγγίζει και να ξεπερνά θερμοκρασίες καύσωνα, αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή πολλών και σημαντικών ανθρώπων της τοπικής μας κοινωνίας, από Βέροια και Νάουσα, στη φιλανθρωπική εκδήλωση υποστήριξης του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» από την «KYKLOS COSMETICS BY ELENA LENOU» , το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου στο Café «KORI»(Ελιά).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης,  με πρωτοβουλία της κ. Λένου, εκτέθηκαν και πωλήθηκαν κοντομάνικα μπλουζάκια, με τυπωμένα έργα καταξιωμένων  εικαστικών απ’ όλη την  Ελλάδα, με θεματική αναφορά στο πρόσωπο της γυναίκας, μέσα από αλληγορικές και συμβολικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις σύγχρονης κοινωνικής προβληματικής.

Η όλη δραστηριότητα αποδείχτηκε μια σημαντική ευκαιρία για γόνιμο διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, αλλά και νέες γνωριμίες μεταξύ ανθρώπων που τιμούν τον εθελοντισμό και τον ακτιβισμό, εκπροσωπώντας Συλλόγους, Φορείς και Αρχές, στον καθημερινό αγώνα όλων, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της τοπικής μας κοινωνίας.

Τους συμμετέχοντες υποδέχθηκαν η ιδρύτρια της εταιρίας «KYKLOS COSMETICS» κ. Έλενα Λένου και η Πρόεδρος του ΔΣ του «Έρασμου» κ. Γεωργία Φωστηροπούλου.

Το παρόν, μεταξύ άλλων, έδωσαν: Η Περιφερειακή Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας & Ισότητας των Φύλων κ. Συρμούλα Τζήμα, η  κ. Παρασκευή Αγγελή – Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας  Δήμου Βέροιας,η Ταμίας του Περιφερειακού Τμήματος Βέροιας του Ερυθρού Σταυρού κ. Ελένη Φραντζάκη,ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας κ. Βαπτιστής Παντής, η Πρόεδρος της νεοσύστατης οργάνωσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΠΝΟΗ» από τη Νάουσα κ. Κατερίνα Καλαϊτζοπούλου, μαζί με την πρώην Περιφερειακή Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο Νάουσας και ιδρυτικό στέλεχος της οργάνωσης κ. Δώρα Μπαλτατζίδου,  η κ. Μαρία Γκασνάκη ως εκπρόσωπος του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Αλέξης Τσαχουρίδης μετά της συζύγου του Έλσης Ρέπα,η Μικροβιολόγος και πρώην Αντιδήμαρχος Νάουσας  κ. Στέλλα Αραμπατζή, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, η Πρόεδρος της ΟΓΕ Ημαθίας κ. Μίνα Λιμνίδου, με τις κ.κ. Ιωάννα Σοφρόνωφ  και Άννα Κοκοζίδου,η κ. Αλεξάνδρα Ανανιάδου με τη διπλή ιδιότητά της, ως Μέλος του ΔΣ του «Έρασμου» αλλά και ως Πρόεδρος του ΔΣ του Φωνητικού Συνόλου «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ»,η ηθοποιός Δέσποινα Γιάγκογλου,οι Αστυνομικοί Αθανάσιος Σαμούκας και Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, ως εκπρόσωποι του αρμοδίου Γραφείου Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας,ο κ. Αγαθοκλής Κοπαλίδης ως Εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, η Ακτινοδιαγνώστρια κ. Βασιλική Καραδήμου, η κ. Σμαρώ Καλλιγά κ.α.Το ΔΣ του «Έρασμου» εκπροσώπησαν επίσης οι κ.κ. Κατερίνα Μαυρίδου, Όλγα Σαββίδου και Φωτεινή Κύρτσιου.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της κ. Έλενας Λένου, σημαντικό μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της εκδήλωσης είχε ως κύριο στόχο την υποστήριξη του έργου του «ΕΡΑΣΜΟΥ», με αντικείμενο την πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας & κακοποίησης γυναίκας – παιδιού.

Ως προς αυτό, όπως η ίδια σημείωσε σε σύντομο χαιρετισμό, είναι πολύ σημαντικό οι προσπάθειες όλων, πολιτών , συλλόγων και φορέων να συντείνουν σε έναν κοινό στόχο,  τη φροντίδα της γυναίκας, της ποιότητας ζωής της, του εσωτερικού και του εξωτερικού της κόσμου, γεγονός που αποτελεί και τη γενικότερη φιλοσοφία της «KYKLOS COSMETICS», ως εταιρείας φυσικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης – ομορφιάς.

Υπό αυτό το πρίσμα άλλωστε και η συγκεκριμένη καμπάνια εστίασε στην φροντίδα για την εσωτερική και εξωτερική αναγέννηση, με τιμή, αγάπη και σεβασμό στον εαυτό της κάθε γυναίκας. Μια ομορφιά που οφείλει να είναι ο καθρέφτης της ψυχής της.

«…Η δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης μπορεί να φέρει την αλλαγή. Κάθε μπλούζα που αποκτάς γίνεται μια αγκαλιά ελπίδας για γυναίκες που έχουν ανάγκη να ξαναβρούν την αυτοπεποίθησή τους και να ξαναχτίσουν τη ζωή τους. Ευχαριστούμε που γίνεσαι φως, στο σκοτάδι τους…», είναι το μήνυμα που συνυπέγραψαν, στο πλαίσιο της καμπάνιας, η κ. Έλενα Λένου και οι καλλιτέχνιδες – εικαστικοί κ.κ. Έλενα Καρανικολού, Ασπασία Ξυδέα και Γιώτα Ευθυμίου.

Τέλος, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, με τη σειρά της, η Πρόεδρος του ΔΣ του «Έρασμου» κ. Γεωργία Φωστηροπούλου, αφού ευχαρίστησε προσωπικά και εκ μέρους του Συλλόγου την κ. Έλενα Λένου, την «KYKLOS COSMETICS» και όλους τους παραβρισκόμενους, τόνισε μεταξύ άλλων τη σημασία της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Εθελοντισμού, ως διαχρονικών αξιών που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, συσπειρώνοντας δυνάμεις ανθρώπων, Συλλόγων και φορέων που κάνουν κοινωνικό έργο και μια τέτοια συνάντηση αναφοράς προσώπων και εκπροσώπων ήταν και η συγκεκριμένη φιλανθρωπική εκδήλωση στήριξης του «Έρασμου».


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαντλήθηκαν οι κάρτες ελευθέρας για την εβδομάδα προβολών: «Κ.Ε.Π.Α, σαν Σταρ του θερινού σινεμά»

Εξαντλήθηκαν οι κάρτες ελευθέρας για την εβδομάδα...

Από την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας γνωστοποιείται ότι...

ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ: «Μπαμπάδες με ρούμι» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»

ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ: «Μπαμπάδες με ρούμι» των Θανάση...

Η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων...

Συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις του Naoussa Summer Festival (ΦΩΤΟΣ)

Συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις του Naoussa...

Συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Πολιτιστικό...

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ: Η «ΧΙΟΝΑΤΗ into the woods» στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ: Η «ΧΙΟΝΑΤΗ into the woods» στο Θέατρο...

Την παιδική παράσταση «ΧΙΟΝΑΤΗ into the woods» σε σκηνοθεσία...

Ανακοίνωση της Εταιρείας Παραγωγής για ακύρωση της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους» στη Βέροια

Ανακοίνωση της Εταιρείας Παραγωγής για ακύρωση της...

Ακυρώνει η εταιρεία παραγωγής, την παράσταση «Σεσουάρ...

Κ.Ε.Π.Α ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΑΝ «ΣΤΑΡ» ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ  7 βραδιές με βραβευμένες ταινίες και δωρεάν είσοδο  από 1- 7 Αυγούστου  Διάθεση καρτών ελευθέρας, από Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Χώρο Τεχνών

Κ.Ε.Π.Α ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΑΝ «ΣΤΑΡ» ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ 7...

Η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τον...

Συνεχίζονται οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, στη Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

Συνεχίζονται οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας...

Συνεχίζονται και τον Ιούλιο οι δράσεις της...

Ξεκινά  η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες των Δημήτρη Μπάση - Μάνου Αχαλινωτόπουλου,  Νίκου Οικονομόπουλου και Νίκου Πορτοκάλογλου

Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες των...

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...