Ολοκληρώθηκε  με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, ο 12ος αγώνας ορεινού τρεξίματος  Ξηρολιβάδου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, ο 12ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου

Με άριστες  καιρικές συνθήκες , 300  δρομείς στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 9:15π.μ, η διαδρομή η οποία ήταν όλη μέσα στο πευκόδασος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους ξένους δρομείς και έφυγαν από το Ξηρολίβαδο με την υπόσχεση να επιστρέψουν του χρόνου.  Στις 9:00π.μ. έγινε αγώνας 1300μ μικρών παιδιών ηλικίας από 6 έως 15 ετών και το χάρηκαν μικροί και μεγάλοι αφού πολλοί γονείς έτρεξαν με τα παιδιά τους. Ο αριθμός των συμμετεχόντων παιδιών άγγιξε τους 150.

Την ευθύνη της διοργάνωσης την είχε ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας με ουσιαστικό συνδιοργανωτή την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Βέροιας με πρόεδρο τον Τζαφεροπουλο Μιχάλη.

Οι υπηρεσίες του Δήμου με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Αντιδημαρχίας καθαριότητας  ανακύκλωσης περιβάλλοντος & πολιτικής προστασίας  κο Βασίλη Παπαδόπουλο και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βέροιας προσέφεραν αμέριστα την βοήθεια τους για την ολοκλήρωση των υποδομών του αγώνα.

Ο Π.Ο.Ξ (Πολιτιστικός όμιλος Ξηρολιβάδου) με τον Πρόεδρο Χασιώτη Βασίλη και Αντιπρόεδρο  την Κουτόβα Δήμητρα,  πάντα στο πλευρό της διοργάνωσης, συμμετείχε ενεργά στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα συνεισφέροντας τόσο υλικοτεχνικά με την χορηγία εμφιαλωμένων νερών απαραίτητα για την υδροδοσία των δρομέων, όσο και εθελοντικά με την πολυπληθή παρουσία μελών του σε κρίσιμα πόστα της διαδρομής του αγώνα.

Πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφεραν κάποιοι φορείς, σύλλογοι και ιδιωτικές επιχειρήσεις.:

Η  ομάδα motors Sports Team (Riverenduro) με βασικό εκπρόσωπο τον Γιωργο Τριπολιτάκη.,

 Η ιδιωτική κλινική Ευαγγελισμός για την παραχώρηση του ασθενοφόρου,

Η  ομάδα διάσωσης Καλαμαριάς (ΟΜΑΚ)

Οι  Ιατροί Κ. Γεωργίου  Τάκης &  Νάκας  Δημήτρης

Ευχαριστούμε τους κατοίκους του χωριού Ξηρολιβάδου οι οποίοι αγκάλιασαν τον αγώνα και ιδιαιτέρως τους  Βορδούνη Νίκο και Καπρίνη Δημήτρη για τις πολύτιμες 

υπηρεσίες τους

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά και πρακτικά η διοργάνωση.

Μέγας Χορηγός ο Συνεταιρισμός διαχείρισης συνιδιοκτησίας Ξηρολιβάδου

Ευχαριστούμε επίσης όλο τον τοπικό τύπο και ιδιαίτερα τον τον pliroforiodoti imathias για την άμεση κάλυψη του αγώνα και την δωρεάν διανομή βίντεο και φωτογραφιών που συμπαραστέκεται και είναι δίπλα μας σε όλες τις δράσεις και ανακοινώσεις μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους δρομείς που έλαβαν μέρος στον Ορεινό Αγώνα. Στόχος των διοργανωτών είναι διαχρονικά η βελτίωση της εμπειρίας τους.

Τέλος , αξίζει να γίνει αναφορά σε ορισμένους ανθρώπους του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ οι οποίοι εργαζόταν μήνες πριν για την επίτευξη ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος ,  τα ονόματα των οποίων είναι:

Κελεπούρης Νίκος (τεχνικός υπεύθυνος και υπεύθυνος διαδρομής)  , Καραγιάννης Ιωάννης (υπεύθυνος Αγώνα), Χασιούρας Ιωάννης (υπεύθυνος εγγραφών )  , Κουκουτέγου Αικατερινη (υπεύθυνη Γραμματείας), Τσιάρας Βασίλης υπεύθυνος χορηγιών ,  Κάκαρης Γεωργιος (υπεύθυνος διαδρομής)  αλλά και στα μέλη του Σ.Δ.ΒΕΡΟΙΑΣ για την ενεργή συμμετοχή τους την ημέρα του αγώνα σε υπεύθυνα πόστα της διοργάνωσης.

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοί είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Αυτοί είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή...

H Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής...

Με μετάλλια και εμπειρίες τελείωσε η αγωνιστική χρονιά για τον Σύλλογο Φίλων Αυτοάμυνας

Με μετάλλια και εμπειρίες τελείωσε η αγωνιστική...

Με μετάλλια και εμπειρίες τελείωσε η αγωνιστική ...

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας με τη...

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι ομάδα του Πήγασου στο θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι...

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο...

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας Καρυπίδου και του Παναγιώτη Δημητριάδη για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας...

Τους Πρωταθλητές Ευρώπης του TAE KWON DO της Νάουσας...

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Με τη συμμετοχή 48 αθλητών, ο Αθλητικός Γυμναστικός...

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς αγώνες «Λευκός Πύργος  2024»

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς...

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο...

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το "Εν Σώματι...

Θα διεξαχθεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 15...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...