ΠΑΣΟΚ: Εκλογές τον Οκτώβριο με υποψηφιότητες Ανδρουλάκη, Δούκα και Γερουλάνου

ΠΑΣΟΚ: Εκλογές τον Οκτώβριο με υποψηφιότητες Ανδρουλάκη, Δούκα και Γερουλάνου

Ανακοίνωσε στη σύνοδο της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας και ακολούθησε ο Παύλος Γερουλάνος. Εκλογή ηγεσίας στις 6 και 13 Οκτωβρίου πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, είπε ότι τρεις εβδομάδες νωρίτερα θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι σε ανοικτή σύνοδο της ΚΕ, ενώ πρότεινε και να υπάρξει ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων.

Στην αίθουσα του Κάραβελ, όπου πραγματοποιείται η σύνοδος, έχει συγκεντρωθεί πλήθος φίλων του κ. Ανδρουλάκη, που επευφήμησαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.  Θα ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου της παράταξης, τόνισε σε άλλο σημείο. «Είναι αυτονόητο ότι στις εκλογές θα ζητήσω την ανανέωση της εντολής από τον δημοκρατικό κόσμο της παράταξης, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ γιατί είστε όλοι εσείς. Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είστε όλοι εσείς. Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι ο απλός κόσμος σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη. Ο κόσμος που μας έδωσε ξανά ελπίδα, δύναμη και προοπτική. Ο κόσμος που δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω τον αγώνα για να γίνουμε πιο ισχυροί» επεσήμανε.

Χ. Δούκας: Θα είμαι παρών και σε αυτήν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ

«Θα είμαι παρών και σε αυτήν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Χάρης Δούκας από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ζητώντας να γίνουν οι εκλογές σε κλίμα ενότητας.

Εντωμεταξύ, καταθέτοντας την υποψηφιότητα του υπογράμμισε :«Θα είμαι παρών σε αυτή την προσπάθεια με το ΠΑΣΟΚ, όπως ήμουν σε όλη τη δημόσια πορεία μου. Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι, μπαίνω μπροστά και ζητώ τη στήριξή σας. Πάμε να νικήσουμε τώρα. Στόχος δεν είναι να κερδίσουμε τον Κασσελακη, αλλά να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Δεν έχουμε ανάγκη από μεσσίες, θέλουμε ηγεσία που θα κάνει πράξη το «μαζί». Οι αντίπαλοι μας δεν είναι μέσα σε αυτή την αίθουσα, είναι έξω. Σε κλίμα ενότητας, συμφωνώ με τον οδικό χάρτη του Νίκου Ανδρουλάκη».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή ο Χάρης Δούκας είπε ό,τι δέχεται ποικιλόμορφες επιθέσεις: «Δέχομαι ακραίες επιθέσεις από δεξιά και τα συστήματά της, αλλά και την ακροδεξιά. Με εντολή Μητσοτάκη η εμπλοκή στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορεί να σιωπά η Δημοκρατική Παράταξη όταν ο κύριος Μητσοτάκης προσπαθεί να παρέμβει στην εκλογή του προέδρου».

Π. Γερουλάνος: Ζητώ να ηγηθώ της ευθύνης να παρουσιάσουμε ένα σχέδιο που θα γίνει κοινωνικά πλειοψηφικό

Την υποψηφιότητα για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε ο Παύλος Γερουλάνος. ‘Όπως τόνισε « ζητώ να ηγηθώ της ευθύνης να παρουσιάσουμε ένα σχέδιο που θα γίνει κοινωνικά πλειοψηφικό, γιατί θα απαντάει πειστικά, στις ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού. Να ηγηθώ της ευθύνης να απογειώσουμε, λειτουργικά, το κόμμα ώστε να φτάσουμε το σχέδιό μας σε κάθε ελληνική οικογένεια. »

»Και να την πείσουμε. Και ζητώ να ηγηθώ της ευθύνης της ενότητας. Μια ενότητα που θα ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ σίγουρο για τον εαυτό του, έτοιμο, για μια ακόμα φορά, να ανοίξει, με ειλικρίνεια, την αγκαλιά του σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, από την Αριστερά και το Κέντρο μέχρι τις παρυφές της Δεξιάς, για να διεκδικήσουμε μαζί και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και τη διακυβέρνηση της Πατρίδας μας».

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/pasok-ekloges-ton-oktovrio-me-ypopsifiotites-androylaki-doyka-kai-geroylanoy/

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Έλλη Τσιφόρου νέα Γενική Γραμματέας των COPA-COGECA

Η Έλλη Τσιφόρου νέα Γενική Γραμματέας των COPA-COGECA

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ανακοινώνει ότι η Διευθύνουσα...

Παράταση μέχρι την 1η Νοεμβρίου, στην υποχρεωτική εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, ζητούν  οι κλάδοι της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου

Παράταση μέχρι την 1η Νοεμβρίου, στην υποχρεωτική...

Από την 1η Ιουλίου γίνεται υποχρεωτική η εφαρμογή της...

Πανελλήνιες 2024: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στο results.it.minedu.gov.gr – Οι βαθμοί και ο υπολογισμός των μορίων

Πανελλήνιες 2024: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στο...

Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι βαθμολογίες των...

Ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ 13% σε όλη την εστίαση, πλην αλκοολούχων ποτών ζητά η ΠΟΕΣΕ

Ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ 13% σε όλη την εστίαση, πλην...

Eπιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη...

“Δεν είμαστε δεδομένοι”

“Δεν είμαστε δεδομένοι”

Του Μάξιμου ΧαρακόπουλουΊσως όταν ένας βουλευτής...

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Αντιστράτηγος Δημήτριος ΜάλλιοςΑρχηγός ΕΛ.ΑΣΗ...

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε workshop στη Βαλένθια της Ισπανίας για την τουριστική προβολή της περιοχής

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε workshop στη...

  Σε διήμερο workshop στη Βαλένθια της Ισπανίας συμμετείχε...

Φοιτητικό επίδομα: Από σήμερα οι αιτήσεις

Φοιτητικό επίδομα: Από σήμερα οι αιτήσεις

Τα Υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων ολοκλήρωσε την συνεδρίασή της και έλαβε τις αποφάσεις για το πού θα καταργηθεί η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, με τα μέτρα να ισχύουν από την 1η Ιουνίου έως τις 15...

Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε όλους τους νέους που θα εμβολιάζονται, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής ενθάρρυνσης των εμβολιασμένων.Η στρατηγική ενθάρρυνσης εμβολιασμένων θα...

@@ads-307@@Για την υπόθεση του ιερέα που απασχολεί την επικαιρότητα, από το πρωί,  μετά την επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες την ώρα που δικαζόταν στο συνοδικό δικαστήριο μίλησε ο μητροπολίτης Βεροίας κ...

Από την Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται οι απαγορεύσεις στις διαδημοτικές μετακινήσεις αφού η 3η Μαΐου είναι και επίσημα η ημερομηνία που ανοίγει η εστίαση.Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις...