ΟΜΙΛΟΣ INNER WHEEL ΒΕΡΟΙΑΣ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ 1998 – 2024

ΟΜΙΛΟΣ INNER WHEEL ΒΕΡΟΙΑΣ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ 1998 – 2024

            Πραγματοποιήθηκαν τα Γενέθλια του Ομίλου I.W. Βέροιας (κλείσαμε 26 χρόνια ύπαρξης από 13 Ιουνίου 1998 που πήραμε τη ΧΑΡΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ από το Διεθνές Inner Wheel) και έγινε η Αλλαγή Ηγεσίας για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου για τη χρονιά 2024 – 2025, στην πιτσαρία «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ».

            Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προσευχή από την Προπρόεδρο Γιό Κοντοπούλου.

Η Γραμματέας του Ομίλου Όλυ Ιατροπούλου καλωσορίζοντας τα μέλη του Ομίλου, το παλαιό μέλος μας Προπρόεδρο Βέτα Καζαντζίδου καθώς και τους εκπροσώπους του Συλλόγου «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» στην Αλεξάνδρεια Γιάννη Μπιτζιόπουλο, Κοινωνιολόγο – Ειδικό Παιδαγωγό και Σωτήρη Καπετάνιο, Οικονομολόγο – Λογιστή αναφέρθηκε στην δημιουργία του Ομίλου I.W. Βέροιας, στους σκοπούς και τις δράσεις του στα 26 χρόνια ύπαρξής του, στην αλληλεγγύη, συνεργασία και συνεισφορά για το κοινό καλό με την εμπιστοσύνη και την φιλία μεταξύ των μελών ομαδικά.

Ακολούθησε η ομιλία της Προδιοικητού της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας Βιβής Ιατροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στα 100 χρόνια της Παγκόσμιας Οργάνωσης I.W. Μια Οργάνωση προσφοράς, υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο που αποτελείται σήμερα από 4.000 Ομίλους σε 103 χώρες με περισσότερα από 100.000 μέλη.

Η Πρόεδρος του Ομίλου Ελένη Μπαλτζή καλωσορίζοντας και εκείνη με τη σειρά της τους παρευρισκόμενους έκανε τον απολογισμό της χρονιάς 2023 – 2024.

          ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:

α)

Στην Ομοσπονδία I.W. Ελλάδας για τους πλημμυ-ροπαθείς της Θεσσαλίας και για την εύρεση δοτών μυελού των οστών στον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

 

β)

Στον Σύλλογο της Βέροιας «ΕΡΑΣΜΟΣ»

 

γ)

Χριστουγεννιάτικες και Πασχαλιάτικες κατασκευές για τα παζάρια των Συλλόγων της Βέροιας «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και ΜΑμΑ (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό).

 

 

 

         ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

α)

Υποδοχή Διοικητού Ομοσπονδίας Ελένης Παναγιώτου με εισδοχή νέου μέλους

 

β)

Γιορτή Ημέρας I.I.W. την 10η Ιανουαρίου με κόψιμο βασιλόπιτας

 

 

 

        ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

α)

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας στην Πάτρα

 

β)

Σε ταβέρνα της Βέροιας για αποκριάτικη διασκέδαση

 

γ)

Σε τηλεδιασκέψεις της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας

 

 

 

          ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

α)

Του Ομίλου από τον Σύλλογο «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» για τη προσφορά Χριστουγεννιάτικων και Πασχαλιάτικων κατασκευών στα παζάρια τους

 

β)

Στην Προδιοικητή, μέλος του Ομίλου μας Βιβή Ιατροπούλου τιμητική πλακέτα από τη Διοικητή της Ομοσπονδίας για τη συγγραφή και ολοκλήρωση του 2ου μέρους του βιβλίου «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 247 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ I.W. ΕΛΛΑΔΑΣ»

 

Στη συνέχεια κάλεσε τους εκπροσώπους του Συλλόγου «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» και τους προσέφερε εκ μέρους όλων των μελών του Ομίλου επιταγή 400€ για τον νέο μεγαλεπήβολο στόχο τους που είναι η δημιουργία νέου Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑΜεΑ στην Πατρίδα Ημαθίας. Μια μικρή προσφορά αγάπης από προσωπικές εισφορές των μελών.

Ευχαριστώντας οι εκπρόσωπου του Συλλόγου «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» για τη προσφορά του Ομίλου μας, αναφέρθηκαν στο έργο τους και έβγαλαν φωτογραφίες με τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας αφού ενημερώθηκαν για τον Όμιλό μας και μας μετέφεραν τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες της Προέδρου του Συλλόγου Κ. Νόρας Σαρκατζή.

Μια πολύ όμορφη εορταστική βραδιά με στολισμένα τα τραπέζια με συνθέσεις από ροζ τριαντάφυλλα, και δίπτυχα ενημέρωσης (πρόγραμμα – σημαιάκι Ομίλου – Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου I.W. με φωτογραφίες – Στόχοι και Δράσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης και τα 24 καράτια του Inner Wheel).

Όλα δε τα μέλη έφεραν στο πέτο τους από ένα ροζ τριαντάφυλλο που είναι το σύμβολο του Inner Wheel από το 16ο Παγκόσμιο Συνέριο το 2015 στην Κοπεγχάγη της Δανίας όπου η πριγκίπισσα Benedict το βάφτισε «INNER WHEEL FOREVER ROSE».

Σβήνοντας τα 26 κεράκια της τούρτας γενεθλίων του Ομίλου όλα τα μέλη του ευχήθηκαν μεταξύ τους έχοντας σαν πιστεύω τους το σύνθημα του I.I.W. στη χρονιά αυτή 2023 – 2024 «SHINE A LIGHT» να λάμψουν για πολλά χρόνια ακόμη όπως το ΦΩΣ για το Inner Wheel με προσφορές και δράσεις για το κοινό καλό. Αισθανόμαστε τυχερές όλες που ανήκουμε σε αυτήν την Παγκόσμια οικογένεια.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες κάτω από τα πανό με τα συνθήματα του Ι.I.W. για τα 100 χρόνια και της χρονιάς 2023 – 2024 «SHINE A LIGHT», του Συλλόγου «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» και η ομαδική φωτογραφία των μελών του Ομίλου I.W. Βέροιας στην εκδήλωση παραλαβής της ΧΑΡΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ στις 13 Ιουνίου 1998.

Η βραδιά έκλεισε με ένα υπέροχο, πλούσιο και εύγεστο δείπνο με πολλές νοστιμιές σε ένα κλίμα ευχάριστο και φιλικό. Ήταν το επιστέγασμα της όμορφης βραδιάς.

 

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Εκ του Ομίλου

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμό χειροκρότημα για το τμήμα λαογραφίας της Κ.Ε.Π.Α Δ. Βέροιας, στο 8ο Art Festival της Πράγας

Θερμό χειροκρότημα για το τμήμα λαογραφίας της Κ.Ε.Π.Α...

Στο 8ο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακού χορού «XIII Art Festival»...

Διάθεση δελτίων ελεύθερης εισόδου για την παράσταση «Πλούτος»  στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας

Διάθεση δελτίων ελεύθερης εισόδου για την παράσταση...

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας ανακοινώνει ότι...

ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Πρόσκληση σε εκδήλωση στην Πλατεία Σελίου

ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Πρόσκληση σε εκδήλωση στην...

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας σας προσκαλεί σε...

2-3-4 Αυγούστου 2024 - 6η ΡοδακΟινογνωσία στον Κοπανό από την «Μίεζα»

2-3-4 Αυγούστου 2024 - 6η ΡοδακΟινογνωσία στον Κοπανό από...

Στους δρόμους του οίνου και το ροδάκινου της Ερατεινής...

27 ΙΟΥΛΙΟΥ  AΠΟ ΤΗΝ ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑ: Συναυλία κλασικής μουσικής  στον αύλειο χώρο του Μουσείο των Αιγών με τη Συμφωνική  Νέων του Μακάο Κίνας

27 ΙΟΥΛΙΟΥ AΠΟ ΤΗΝ ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑ: Συναυλία...

Η Περιφερειακή Ενότητα και η Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Πρόσκληση σε Γλέντι Προφήτη Ηλία στο Ξηρολίβαδο Ημαθίας

Πρόσκληση σε Γλέντι Προφήτη Ηλία στο Ξηρολίβαδο...

Ενα ξακουστό γλέντι, γεμάτο με ζωντανή μουσική, χορό,...

To πρόγραμμα του Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 18/7/24 – 24/7/24

To πρόγραμμα του Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 18/7/24 – 24/7/24

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)Προβολές στην αίθουσα...

Ο «Ποπολάρος» του Γρηγόρη Ξενόπουλου την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Ο «Ποπολάρος» του Γρηγόρη Ξενόπουλου την Πέμπτη 18...

Η θεατρική παράσταση  «O Ποπολάρος» του Γρηγόρη ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...