Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 26ο Πανελλήνιο  Συνέδριο Ζαχαροπλαστών της ΟΕΖΕ στη Βέροια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστών της ΟΕΖΕ στη Βέροια

Με τη συμμετοχή 180 συνέδρων από 19 διαφορετικές πόλεις των ενεργών  Σωματείων  Ζαχαροπλαστών  Ελλάδας,   ολοκληρώθηκε το 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ) στη Βέροια,  από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου 2024. Την ευθύνη της διοργάνωσης ανέλαβε ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας, με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, του Δήμου Βέροιας και του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν επίσης επιχειρηματίες ζαχαροπλάστισσες και ζαχαροπλάστες από την Αλεξανδρούπολη, τη Φλώρινα, την Καστοριά, τα Γρεβενά, την Έδεσσα, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια μετά την προσωπική πρόσκληση που έλαβαν από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΣΖΒ, κατά την επίσκεψή τους, επιτόπου στις επιχειρήσεις των συναδέλφων τους!

Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας, είχε θέσει ψηλά τον πήχη και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εισηγητές των ομιλιών για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, για την σημασία των α΄ υλών, αλλά και για εκείνες τις τεχνικές που θα απογειώσουν τις πωλήσεις τους! Για την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στην διατροφή και την επιχειρηματικότητα, το μέλλον των εξαγωγών στη ζαχαροπλαστική, τις μεθόδους κοστολόγησης, αλλά και τη σχέση των γλυκών με τον Τουρισμό!

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τον Προέδρο της ΟΕΖΕ κ. Ιωάννη Γλύκο, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καβαθάς, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κων/νος Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Βασίλης Κοτίδης, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και επαγγελματικών φορέων, αλλά και ο γνωστός, Βεροιώτης,  δημοσιογράφος κ. Χρήστος Ζαμπούνης. Το  συντονισμό των ομιλητών του συνεδρίου ανέλαβε  η δημοσιογράφος κ. Ελένη Καμπάκη. Το σεβασμό και την εκτίμηση στους συναδέλφους ζαχαροπλάστες που χρόνια τώρα υπηρετούν την ζαχαροπλαστική τέχνη στη Βέροια καθώς και τους συνεργάτες τους,  τίμησε ο Σ.Ζ.Β με μια συγκινητική τελετή βράβευσης στο επίσημο δείπνο του συνεδρίου.

Η πόλη της Βέροιας, με την πλούσια πολιτιστική και γαστρονομική της παράδοση, αποδείχθηκε ιδανικός προορισμός για τη διεξαγωγή του συνεδρίου, προσφέροντας ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους συμμετέχοντες. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το πρόγραμμα του συνεδρίου αλλά και την τοπική φιλοξενία. Για τους συνοδούς, είχε προβλεφθεί ένα πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα που περιελάβανε περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης της Βέροιας, ξενάγηση στη  Αρχαία Μίεζα, επίσκεψη σε Οινοποιείο στη γειτονική Νάουσα και τέλος  γεύμα και δροσιά στο Άλσος του Αγίου Νικολάου. Την τελευταία ημέρα, όλοι μαζί οι σύνεδροι είχαν τη ευκαιρία να επισκεφτούν την Ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά και το Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών. 

Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εισηγητές, τους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του συνεδρίου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστών της ΟΕΖΕ, με την υπόσχεση να συνεχίσουμε να προάγουμε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και να υποστηρίζουμε την επαγγελματική ανάπτυξη του κλάδου.

Χρυσός Χορηγός ΙΟΝ #iongiapanta

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα...

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος...

Επιτυχής Συμμετοχή Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας στο Πρόγραμμα Erasmus+ στη Λισαβόνα

Επιτυχής Συμμετοχή Εκπαιδευτικών του Δημοτικού...

Το σχολείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να...

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία για μεταφορά τμημάτων ανεμογεννήτριας

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην...

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζήμας σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζήμας σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται αύριο Δευτέρα 22 Ιουλίου...

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο Άλσος Βικέλα Βέροιας έως την Δευτέρα 22/7

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο...

Δεδομένου του παρατεταμένου καύσωνα, την τελευταία ...

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24/7 το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, με 30 θέματα

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24/7 το δημοτικό συμβούλιο...

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας,...

Συνεδριάζει την Τρίτη  23/7 η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Συνεδριάζει την Τρίτη 23/7 η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Βέροιας ...

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αριστοτέλους της Αλεξάνδρειας

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην...

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι από το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...