Γ. Καραμουσαλίδης: «Με τη διοίκηση των Αετών Βέροιας έχουμε κοινό σημείο σύγκλισης»

Γ. Καραμουσαλίδης: «Με τη διοίκηση των Αετών Βέροιας έχουμε κοινό σημείο σύγκλισης»

Ο νέος προπονητής των Αετών Βέροιας, Γιώργος Καραμουσαλίδης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Αναλυτικά είπε:

Για τη συμφωνία του με την ομάδα: «Είχα μια πρόταση απ’ τη διοίκηση της ομάδας, μου έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη, είχαμε πολλά κοινά σημεία στις συζητήσεις μας και προχωρήσαμε σε αυτό το εγχείρημα. Καταρχάς, βρήκα ένα πολύ υγιές περιβάλλον, μια οικογένεια, η ομάδα εκπέμπει υγεία. Είναι πραγματικά πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα, έχει τρία άτομα που “τρέχουν” στη διοίκηση και έχουν τα ίδια όνειρα, την ίδια φιλοδοξία. Έχω μιλήσει σχετικά με τη φιλοσοφία που θέλουμε και έχουμε κοινό σημείο σύγκλισης. Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει προχωρήσει στο επίπεδο ακαδημιών, έχει 120-130 παιδιά».

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Υπήρχε ένα εξαιρετικό κλίμα απ’ τα παιδιά και θέλω να “πατήσω” σε αυτό. Έχουμε προχωρήσει σε ανανεώσεις αθλητών, έχουν συμφωνήσει ήδη 4 παιδιά και είναι κοντά άλλα 3-4 παιδιά να συνεχίσουν. Πάμε για τέσσερις προσθήκες πιθανόν, με κυρίαρχη φιλοσοφία τα νεαρά παιδιά. Υποστηρίζω πάρα πολύ τα νεαρά παιδιά και ξεκινάω απ’ την ενέργεια, το πάθος, τη διάθεση και να έχουν προτεραιότητα το μπάσκετ».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν: «Είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να πούμε αυτήν τη στιγμή. Αν δεν τελειώσουν τα ρόστερ των ομάδων για να έχουμε μια εικόνα, είναι δύσκολο. Θέλουμε να εκπέμπει υγεία η ομάδα και να βασίζεται σε όσο το δυνατόν πιο νεαρά παιδιά».

Για τις ακαδημίες της ομάδας: «Οι ακαδημίες είναι 2-3 ετών και είναι πάρα πολύ μικρά τα παιδιά. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν μελλοντικά να πετύχουν το να υπάρχουν παιδιά απ’ τη Βέροια, αφού αυτήν τη στιγμή μόνο 2-3 παιδιά είναι από εκεί. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι κυρίως από Θεσσαλονίκη».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: «Η ομάδα μόλις ανέβηκε και το να τερματίσει στην 5η θέση απαιτεί κάποια πράγματα. Ωστόσο, δείχνει ότι η ομάδα έχει φιλοδοξίες. Πραγματικά, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, γιατί πέτυχαν το να μπουν στα play-offs με την πρώτη τους χρονιά. Η κατηγορία αυτή είναι πολύ δύσκολη, αλλά πέτυχαν αυτόν τον στόχο σχετικά εύκολα θα έλεγα».

Πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αντίπαλοι των Αετών Βέροιας στο νέο πρωτάθλημα της National League 2

Οι αντίπαλοι των Αετών Βέροιας στο νέο πρωτάθλημα της...

Γνωστούς έκανε τους 5 ομίλους της φετινής National League 2 η...

Στον 3ο όμιλο της National League 1 ο Φίλιππος Βέροιας

Στον 3ο όμιλο της National League 1 ο Φίλιππος Βέροιας

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σεζόν 2024-25 αρχίζει με την...

Κροατία – Ελλάδα 69-80: Παρίσι ερχόμαστε! Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική μπάσκετ

Κροατία – Ελλάδα 69-80: Παρίσι ερχόμαστε! Προκρίθηκε...

Η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας νίκησε με 80-69 την ...

Απέκτησαν

Απέκτησαν "πεντάρι" οι Αετοί Βέροιας

Την απόκτηση του 26χρονου σέντερ Βασίλη Πισιώτη,...

Ο ναουσαίος Βασίλης Πουρλίδας στην κορυφή του κόσμου με την σχολική ομάδα μπάσκετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ναουσαίος Βασίλης Πουρλίδας στην κορυφή του κόσμου...

Τεράστια επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ με...

Παραμένει στους Αετούς Βέροιας ο Νίκος Μητακίδης - Τέλος ο Σαχμπατιάν

Παραμένει στους Αετούς Βέροιας ο Νίκος Μητακίδης -...

Συνεχίζουν τις ανανεώσεις οι Αετοί Βέροιας,...

Τελετή λήξης στις Ακαδημίες Μπάσκετ του Φιλίππου με βραβεύσεις, δώρα και Χάρη Παπαγεωργίου

Τελετή λήξης στις Ακαδημίες Μπάσκετ του Φιλίππου με...

Άλλη μια υπέροχη χρονιά αποτελεί παρελθόν και αφήνει...

Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός – Νίκησε τον Ολυμπιακό 87-82

Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός –...

Επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...