ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΦΩΤΟΣ)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΦΩΤΟΣ)

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου, η επίσκεψη του Βουλευτή Κιλκίς και Υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Στέφανου Παραστατίδη, στη Συκιά Ημαθίας. Ο κ. Παραστατίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του νομού Ημαθίας, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους συγκεντρωμένους κατοίκους, δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας και ενότητας.

 Η παρουσία του κ. Παραστατίδη στην περιοχή ενίσχυσε το αίσθημα στήριξης και εμπιστοσύνης προς το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Οι κάτοικοι της Συκιάς, του «πράσινου» χωριού, εξέφρασαν την αναγνώρισή τους για τις προσπάθειες του Κινήματος να προωθήσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις και να βελτιώσει την καθημερινότητα των Ελλήνων.

 Στην ομιλία του, ο κ. Παραστατίδης ανέδειξε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του παραγωγικού μοντέλου και της δημοκρατίας. Ειδικότερα:

 Υγεία: Ο κ. Παραστατίδης επεσήμανε την ανάγκη για ένα ισχυρό και προσβάσιμο δημόσιο σύστημα υγείας που θα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες. Υπογράμμισε τη σημασία της ενίσχυσης των δημόσιων νοσοκομείων και των κέντρων υγείας με επαρκές προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και την προώθηση προγραμμάτων πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

 Παραγωγικό Μοντέλο: Ο κ. Παραστατίδης τόνισε την ανάγκη για ένα βιώσιμο και καινοτόμο παραγωγικό μοντέλο που θα ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της χώρας και θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Υπογράμμισε τη σημασία της στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της προώθησης της πράσινης ανάπτυξης και της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας για τη δημιουργία ενός ισχυρού και δυναμικού οικονομικού περιβάλλοντος.

 Δημοκρατία: Ο κ. Παραστατίδης αναφέρθηκε στη σημασία της ενίσχυσης των δημοκρατικών θεσμών και της διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση. Υπογράμμισε την ανάγκη για ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις που τους αφορούν και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών όλων των πολιτών. Επίσης, ανέδειξε την ανάγκη για διαφάνεια και λογοδοσία στη διαχείριση των δημόσιων πόρων.

 Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην ανάγκη για ένα πραγματικό σχέδιο ψηφιακού εκσυγχρονισμού, υπογραμμίζοντας την ανεπάρκεια των πρόσφατων εξαγγελιών του Πρωθυπουργού και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας. Ο κ. Παραστατίδης τόνισε ότι το προτεινόμενο σχέδιο υπολείπεται σημαντικά του πρωτοποριακού ψηφιακού σχολείου που είχε οραματιστεί ο Γιώργος Παπανδρέου το 2010 με Υπουργό Παιδείας την Άννα Διαμαντοπούλου.

 Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, όπως ανέφερε ο κ. Παραστατίδης, υποστηρίζει κάθε προσπάθεια ψηφιακού εκσυγχρονισμού που στοχεύει στην απλούστευση των διαδικασιών, τη μείωση της γραφειοκρατίας, την ενημέρωση των γονέων και την υποστήριξη των μαθητών. Ωστόσο, η πραγματική αλλαγή απαιτεί μια συνολική μεταρρύθμιση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας σύνθετης κοινωνικής πραγματικότητας.

 Ο ενθουσιασμός και η στήριξη που έδειξαν οι κάτοικοι της Συκιάς προς το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επιβεβαιώνουν τη μεγάλη απήχηση του Κινήματος στην κοινωνία και την πίστη στις προτάσεις και το όραμά του. Οι πολίτες εξέφρασαν την ελπίδα και την αισιοδοξία τους για ένα καλύτερο μέλλον με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην ηγεσία των πολιτικών εξελίξεων.

Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι αιτήσεις  για τους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τους 27 Βρεφονηπιακούς...

Συνεχίζεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για...

Τάσος Μπαρτζώκας:  Ανοίγει ο δρόμος για αποζημίωση στους αγρότες για ζημιές  σε θερμοκήπια και φωτοβολταϊκά  από φυσικές καταστροφές

Τάσος Μπαρτζώκας: Ανοίγει ο δρόμος για αποζημίωση...

Από το πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Τάσου...

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 3/7 του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 3/7 του Δημοτικού Συμβουλίου...

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας,...

Θανάσιμος τραυματισμός 85χρονου από  Τροχαίο στην Αλεξάνδρεια

Θανάσιμος τραυματισμός 85χρονου από Τροχαίο στην...

Την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:05 περίπου, στην...

Δήμος Βέροιας: Έκτακτο  Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού  για Τετάρτη 3/7  και Πέμπτη 4/7

Δήμος Βέροιας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για...

Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε από την  Ε.Μ.Υ. Δελτίο...

Αεροψεκασμός, αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου, σε ορυζώνες και υγροτοπικά συστήματα του Αρδευτικού Κλειδίου

Αεροψεκασμός, αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου, σε ορυζώνες και...

Στα πλαίσια των ενεργειών εναέριας ακμαιοκτονίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λαπατούρας σε ηλικία 91 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λαπατούρας σε ηλικία 91...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024...

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...