Βέροια... σε βάθος 5ετιας!

Βέροια... σε βάθος 5ετιας!

Σε σημαντικές αλλαγές, κυρίως στον τομέα της οργάνωσης της ομάδας, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ο πρόεδρος της Βέροιας Αγάπιος Αναστασιάδης.

Ο ορίζοντας προσδιορίζεται σε βάθος 5ετιας με αφετηρία την φετινή σεζόν, έστω και αν η ομάδα θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, θέλοντας να βάλει τις βάσεις για την Βέροια του μέλλοντος την οποία οραματίζεται να βρίσκεται σε 3 χρόνια στην SL2.

Η αρχή αυτής της προσπάθειας έχει ήδη γίνει, αφού ξεκίνησε η αναβάθμιση του προπονητικου κέντρου Ταγαροχωρίου, στα ανακαινισμένα δωμάτια του οποίου θα φιλοξενουνται οι παίκτες που θα είναι εκτός Βέροιας, ενώ θα υπάρχει και εστιατόριο για την σίτιση των παικτών!

Επίσης, για την φροντίδα του χλοοτάπητα των γηπέδων Βέροιας και Ταγαροχωρίου, προτίθεται στο τιμ (μαζί με τον Κώστα Καρακώστα) και ο Αντώνης Βασιλακάκης, ο οποίος ως γνωστόν επί διοίκησης Μπίκα πέρασε από το ίδιο πόστο.

Σε ότι αφορά το Δημοτικό στάδιο, φυσική έδρα της "Βασίλισσας του βορρά" από την ίδρυση της, αυτό παραμένει προς χρήση της χωρίς να αλλάζει τίποτα και για τη νέα περίοδο, άσχετα αν ο Δήμος θα επιτρέπει το κοινό να χρησιμοποιεί τον στίβο και μόνον αυτόν, τρεις μέρες την εβδομάδα. Και αυτό το διευκρινίζουμε διότι εσφαλμένα πέρασε στον φίλαθλο κόσμο ότι ο Δήμος Βέροιας ξεσπιτωσε την ομάδα, κάτι που δεν ισχύει!

Ένα άλλο θέμα που καίει την διοίκηση και τους φιλάθλους ειναι η χρήση της σκεπαστης κερκίδας. Εδώ μπορούμε να πούμε ανεπιφύλακτα ότι τυπικό είναι το θέμα να πάρει η ομάδα το πολυπόθητο χαρτί από την περιφέρεια, κάτι που θα γίνει πολυ σύντομα και έτσι ο φίλαθλος κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα από την κεντρική κερκίδα.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η απέναντι κερκίδα (θύρα 4) δεν μπορεί να δοθεί για χρήση, αφού τα στατικά της έχουν σοβαρό πρόβλημα. Αυτό που μένει και θα πρέπει να το δει ο Δήμος Βέροιας είναι να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί μια νέα κερκίδα, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί τον κόσμο όταν με το καλό ανεβεί η ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, συνεχίζονται οι συζητήσεις με αρκετούς προπονητές. Η διοίκηση δείχνει να προσανατολίζεται στην περίπτωση του πρώην τεχνικού του Καμπανιακού, Ηλία Σαπάνη για τον οποίο αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας χωρίς να γράψουμε το όνομα του, σεβόμενοι ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δεν γνωριζε ακόμη τις προθέσεις των ανθρώπων της Βέροιας. Η περίπτωση του πάντως δεν είναι εύκολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει πρόταση και από τον Πιερικό.

Ένα ακόμη "ηχηρό" ονομα που ακούγεται είναι του παλιού παίκτη της "Βασίλισσας" Αγγέλου Διγκόζη, ο οποίος όμως δεν φαίνεται εύκολο να πάει από πάγκο ομάδας SL2 στο τοπικό πρωτάθλημα.

Τέλος, αναφορικά με το φετινό ρόστερ, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, θα είναι ισχυρό και με προοπτική για μεγαλύτερη κατηγορία. Οι επαφές συνεχίζονται προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία με τους περισσότερους έμπειρους παίκτες του περσινού έμψυχου υλικού, ενώ παραμένουν όλοι οι νεαροί - ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που σήκωσαν το βάρος την χρονιά που μας πέρασε. Επίσης, γίνονται επαφές προκειμένου η ομάδα να εντάξει στο δυναμικό της και κάποιους ακόμα έμπειρους παίκτες αλλά και ταλαντούχους από το τοπικό της Ημαθίας.

Πηγή:  kerkidasport.gr

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο  Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σ.Ε.Π.Ε. η ομάδα του Σ.Ε.Π.Ε Ημαθίας

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου...

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ...

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Βέροιας

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον...

Ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού...

Σχηματίστηκε ο πρώτος όμιλος της Γ' Εθνικής - Οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας

Σχηματίστηκε ο πρώτος όμιλος της Γ' Εθνικής - Οι...

Ο πρώτος όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την...

Τον Γιώργο Πρασσά και πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η Βέροια

Τον Γιώργο Πρασσά και πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η...

Συνεχίζει δυναμικά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας...

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Στον ΓΑΣ Κοπανού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τη νέα...

Στη Βέροια οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Στη Βέροια οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Με φιλικό εκτός έδρας συνεχίζονται οι δράσεις των...

Φιλικό των παλαιμάχων του Φιλίππου Μελίκης με τους επίλεκτους της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης

Φιλικό των παλαιμάχων του Φιλίππου Μελίκης με τους...

Φιλικό παιχνίδι με τους επίλεκτους της...

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Οι δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ της Βέροιας για τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...