Καταλήγει σε προπονητή η Βέροια

Καταλήγει σε προπονητή η Βέροια

Με χαμηλούς τόνους, προχωράει ο προγραμματισμός και το πλάνο της διοίκησης της Βέροιας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποί της, έχουν θέσει σαν πρώτη προτεραιότητα το θέμα προπονητή, αναζητώντας τον άνθρωπο που θα αναλάβει να οδηγήσει τους «κυανέρυθρους» σε πορεία πρωταθλητισμού, όχι μόνο την νέα περίοδο, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Υπάρχουν αρκετές προτάσεις, καθώς η διοίκηση κρατάει στα χέρια της τα ονόματα περισσότερων από δέκα τεχνικών (οι περισσότεροι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και κάποιοι από την Ημαθία), τις περιπτώσεις των οποίων περνάει από… κόσκινο, ώστε να καταλήξει στον καταλληλότερο, για να καθίσει από τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βεροιώτες έχουν καταλήξει στην περίπτωση ενός προπονητή από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έκανε πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια με την ομάδα του, κερδίζοντας συνεχόμενες ανόδους και φτάνοντας από το τοπικό μέχρι την SL2! Ο συγκεκριμένος τεχνικός, έχει εμπειρίες και από εθνικές κατηγορίες, με τους «κυανέρυθρους» πάντως να κρατούν το όνομά του ως… επτασφράγιστο μυστικό. 

Το θέμα προπονητή αναμένεται να κλείσει το πολύ μέχρι τις 10 Ιουνίου και στη συνέχεια θα γίνουν οι όποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, για το οποίο τον πρώτο λόγο θα έχει ο νέος προπονητής της.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι θετικοί στο να παραμείνουν στον σύλλογο, εστω και σε αυτή την κατηγορία και να την βοηθήσουν να επανέλθει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες.

Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τους Μπλέτσα, Κουτσούκη, Γιαννόπουλο, Ντόγο και Ζούρκο, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να φορούν την κυανέρυθρη φανέλα, ενώ γίνεται προσπάθεια και για τους δύο ξένους της ομάδας Τζόρνταν και Ζε Εσόνο.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, η Βέροια θα κινηθεί κυρίως σε έμπειρους και συγχρόνως ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι και μεταξύ αυτών είναι ένας σέντερ φορ από την Σερβική αγορά και ένας από την Θεσσαλονίκη. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια επιστροφή «έκπληξη».

Τέλος, οι υπεύθυνοι, σε συνεργασία όπως θα κινηθούν και για κάποιους παίκτες, που ξεχώρισαν την σεζόν που τελείωσε στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο Ζε Εσονο

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο Ζε Εσονο

Για μια ακόμη αγωνιστική σεζόν θα φοράει την φανέλα...

Επέστρεψε στη Βέροια ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Επέστρεψε στη Βέροια ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Την κυανέρυθρη φανέλα θα φορέσει ξανά ο 25χρονος...

Και με τη βούλα... Βέροια 1960

Και με τη βούλα... Βέροια 1960

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Βέροιας εγκρίθηκε η...

Οριστικά στη Γ’ Εθνική η Αλεξάνδρεια με Τάκη Παπαδόπουλο μπροστάρη

Οριστικά στη Γ’ Εθνική η Αλεξάνδρεια με Τάκη...

Αργά το βράδυ ο Τάκης Παπαδόπουλος ανέφερε οτι η ομάδα...

SL2: Ανατροπή με Ιωνικό - Αυτές είναι οι 21 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή

SL2: Ανατροπή με Ιωνικό - Αυτές είναι οι 21 ομάδες που...

Με 21 ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της νέας σεζόν...

SL1: Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του νέου πρωταθλήματος

SL1: Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της κανονικής...

Το συνοπτικό πρόγραμμα με τις ημερομηνίες της...

Τέλος δύο από τη Βέροια – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Τέλος δύο από τη Βέροια – Συνεχίζονται οι...

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ της...

Βόμβα στην SL2 με

Βόμβα στην SL2 με "ξαφνικό θάνατο" ομάδας - Δε...

Βόμβα στο πρωτάθλημα της Super League 2!Σύμφωνα με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...