Δύο αγώνες σε ένα 24ωρο στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας!!!

Δύο αγώνες σε ένα 24ωρο στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας!!!

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής που γνωστοποίησε η ΕΠΟ, θα διεξαχθούν δύο αγώνες πρωταθλήματος στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, μέσα σε ένα 24ωρο!!!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (18/11) στις 3μμ η Αγία Μαρίνα θα υποδεχτεί το Νέστο Χρυσούπολης, ενώ την επόμενη μέρα και την ίδια ώρα, ο ΝΠΣ Βέροια θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε, καθώς οι δύο Ημαθιώτικες ομάδες δεν είχαν πάρει κλειδάριθμο στην κλήρωση του πρωταθλήματος, μιας και τότε οι Βεροιώτες έκαναν πλάνα για… Α’ τοπικό!

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να παίξουν και οι δύο εντός έδρας, ο «Μέγας» χρησιμοποίησε ως γνωστόν το γήπεδο του Διαβατού για κάποιους αγώνες του. Όμως αυτή την Κυριακή ο τοπικός Ατρόμητος δίνει στο γήπεδό του το ντέρμπι της Β’ ΕΠΣΗ με αντίπαλο την Καψόχωρα.

Οπότε η «λύση» που δόθηκε ήταν να γίνει και το ματς της Αγίας Μαρίνας στο γήπεδο της Βέροιας, αλλά να πάει μια μέρα νωρίτερα!

Δεν σκέφτηκε όμως κανένας, ότι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Βέροιας είναι σε κακή κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει επανασπορά του, ώστε να μπορέσει να «βγάλει» τον χειμώνα και τις επερχόμενες κακοκαιρίες!

Θα μπορούσε εύκολα να βρεθεί μια λύση και να γίνει το παιχνίδι του «Μέγα» σε κάποιο άλλο γήπεδο του νομού (πχ στο Μακροχώρι που πληροί της προϋποθέσεις), ώστε να προστατευτεί -όσο είναι ακόμα εφικτό- ο χλοοτάπητας του Δημοτικού σταδίου Βέροιας.

Δυστυχώς κάποιοι αντιμετωπίζουν με προχειρότητα τέτοια σημαντικά θέματα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Βέροιας να είναι αναγκασμένη να δώσει ένα πολύ κρίσιμο ματς σε έναν ιδιαίτερα επιβαρημένο αγωνιστικό χώρο, μιας και θα έχει προηγηθεί ένα άλλο παιχνίδι, ένα 24ωρο πριν!!!

Άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι

για το ΝΠΣ Βέροια

Ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι δίνει την Κυριακή (19/11) ο ΝΠΣ Βέροια, υποδεχόμενος τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Μια αναμέτρηση όπου για άλλη μια φορά η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος, καθώς η ομάδα βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής, με τέσσερις μόλις πόντους σε 10 ματς!

Το ευχάριστο για το νέο τεχνικό των «κυανέρυθρων» Γιάννη Πολλαετίδη, είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά, καθώς αποθεραπεύτηκαν και επανέρχονται μετά από αρκετό διάστημα, οι Κουτσούκης και Ντόγος.

Η προετοιμασία της Βεροιώτικης ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (18/11) με το καθιερωμένο χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογές ΕΠΟ: Και τυπικά νέος πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης, πήρε 61 ψήφους

Εκλογές ΕΠΟ: Και τυπικά νέος πρόεδρος ο Μάκης...

Εποχή Μάκη Γκαγκάτση και με τη… βούλα στην ΕΠΟ!Σύμφωνα...

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο Ζε Εσονο

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο Ζε Εσονο

Για μια ακόμη αγωνιστική σεζόν θα φοράει την φανέλα...

Επέστρεψε στη Βέροια ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Επέστρεψε στη Βέροια ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Την κυανέρυθρη φανέλα θα φορέσει ξανά ο 25χρονος...

Και με τη βούλα... Βέροια 1960

Και με τη βούλα... Βέροια 1960

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Βέροιας εγκρίθηκε η...

Οριστικά στη Γ’ Εθνική η Αλεξάνδρεια με Τάκη Παπαδόπουλο μπροστάρη

Οριστικά στη Γ’ Εθνική η Αλεξάνδρεια με Τάκη...

Αργά το βράδυ ο Τάκης Παπαδόπουλος ανέφερε οτι η ομάδα...

SL2: Ανατροπή με Ιωνικό - Αυτές είναι οι 21 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή

SL2: Ανατροπή με Ιωνικό - Αυτές είναι οι 21 ομάδες που...

Με 21 ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της νέας σεζόν...

SL1: Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του νέου πρωταθλήματος

SL1: Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της κανονικής...

Το συνοπτικό πρόγραμμα με τις ημερομηνίες της...

Τέλος δύο από τη Βέροια – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Τέλος δύο από τη Βέροια – Συνεχίζονται οι...

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...