Βυθίζεται ο ΝΠΣ Βέροια - Τέλος από το ΝΠΣ Βέροια ο Αντώνης Παπατζίκος!

Βυθίζεται ο ΝΠΣ Βέροια - Τέλος από το ΝΠΣ Βέροια ο Αντώνης Παπατζίκος!

Βυθίζεται ο ΝΠΣ Βέροια, που στο ντέρμπι ουραγών της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης! Οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πολύ δύσκολα πλέον δείχνουν ότι θα μπορέσουν να αντιδράσουν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στο παιχνίδι και στο 17’ πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους με τον Κυριακίδη. Οι Βεροιώτες από εκεί και πέρα προσπάθησαν για την ισοφάριση, πίεσαν κάπως κυρίως στην επανάληψη, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, γνωρίζοντας για μία ακόμη αγωνιστική την ήττα.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

10’ Αντεπίθεση για τη Βέροια από δεξιά, με τον Μεληκιώτη να μη μπορεί να βρει τον Γράτσιανο και να χάνεται η ευκαιρία.

12’ Σουτ του Αγαθαγγελίδη από πλάγια θέση μέσα στην Βεροιώτικη περιοχή, έδιωξε δύσκολα ο Καντιμοίρης.

17’ Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση πιάνοντας στον ύπνο της Βεροιώτικη άμυνα (υπήρξαν διαμαρτυρίες για προηγούμενο σφύριγμα του διαιτητή), με τον Κυριακίδη να στέλνει με διαγώνιο σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη για το 0-1!

30’ Μετά από κόρνερ του Αγαθαγγελίδη, ο Κυριακίδης στο δεύτερο δοκάρι με κοντινό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καντιμοίρη που έδιωξε σωτήρια.

51’ Σέντρα του Τούφα από δεξιά, ο Παπατζίκος έπιασε το εναέριο σουτ αλλά απέκρουσε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο αντίπαλος γκολκίπερ.

75’ Ο Κυρανας προσπάθησε να κρεμάσει τον Καντιμοίρη που έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης από την Ξάνθη, με βοηθούς τους Τραούδα (Πιερίας) και Μπόλη (Γρεβενών).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Αντ. Παπατζίκος): Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος (73’ Λαφάρας), Βασιλακάκης (81’ Κετόγλου), Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Γράτσιανος (81’ Χατζηπάντος), Παναγιωτίδης (46’ Μιχαηλίδης), Μεληκιώτης, Παπατζίκος, Ζε Εσόνο, Τούφας (56’ Γιαγτζίδης).

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Β. Παμπορίδης): Σακαλίδης, Κυριακίδης (73’ Κυρανας), Μαυροκεφαλίδης, Ευθυμιάδης, Αγαθαγγελίδης (89’ Σουλτς), Τριφηνόπουλος, Αϊβάζης, Παυλίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης (89’ Ματζάρης), Μουρατίδης.

Τέλος από το ΝΠΣ Βέροια ο Αντώνης Παπατζίκος!

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΝΠΣ Βέροια, μετά και το τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και τα... λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν, δήλωσε σήμερα ο Αντώνης Παπατζίκος! Ο νεαρός προπονητής, βλέποντας ότι πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην ομάδα, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει, έκανε γνωστή την απόφασή του αυτή στην διοίκηση, η οποία και την έκανε αποδεκτή. Όπως έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές, η Βεροιώτικη ομάδα μπορεί να έχει ταλαντούχους παίκτες όμως οι περισσότεροι δεν είναι έτοιμοι για να σταθούν επάξια στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ δεν υπήρξε και η ανάλογη ενίσχυσή του ρόστερ (κάτι που φέρεται να δυσαρέστησε τον Αντώνη Παπατζίκο), για να μπορέσουν να βοηθηθούν και αυτά να νεαρά παιδιά. Έτσι, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, όμως η αλήθεια είναι πως με αυτές τις συνθήκες δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσει ο οποιοσδήποτε προπονητής να κάνει «θαύματα» και να μεταμορφώσει αγωνιστικά την ομάδα, βάζοντάς την στο δρόμο των επιτυχιών.

πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο  Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σ.Ε.Π.Ε. η ομάδα του Σ.Ε.Π.Ε Ημαθίας

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου...

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ...

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Βέροιας

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον...

Ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού...

Σχηματίστηκε ο πρώτος όμιλος της Γ' Εθνικής - Οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας

Σχηματίστηκε ο πρώτος όμιλος της Γ' Εθνικής - Οι...

Ο πρώτος όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την...

Τον Γιώργο Πρασσά και πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η Βέροια

Τον Γιώργο Πρασσά και πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η...

Συνεχίζει δυναμικά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας...

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Στον ΓΑΣ Κοπανού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τη νέα...

Στη Βέροια οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Στη Βέροια οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Με φιλικό εκτός έδρας συνεχίζονται οι δράσεις των...

Φιλικό των παλαιμάχων του Φιλίππου Μελίκης με τους επίλεκτους της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης

Φιλικό των παλαιμάχων του Φιλίππου Μελίκης με τους...

Φιλικό παιχνίδι με τους επίλεκτους της...

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Οι δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ της Βέροιας για τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...