Τάσος Μπαρτζώκας: «Συνεχίζουμε με συνέπεια, ειλικρίνεια και όραμα για την Ελλάδα που αξίζουμε! Στις 25 Ιουνίου επαναλαμβάνουμε την ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Τάσος Μπαρτζώκας: «Συνεχίζουμε με συνέπεια, ειλικρίνεια και όραμα για την Ελλάδα που αξίζουμε! Στις 25 Ιουνίου επαναλαμβάνουμε την ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την περιοδεία του σε όλο τον Νομό ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Ροδοχώρι, τα Πολλά Νερά, τη Μαρίνα, το Γιαννακοχώρι, τον Κοπανό απ’ όπου μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης του εισοδήματος και τη δίκαιη φορολόγηση των πολιτών μέσα στην επόμενη τετραετία, όπως έχει ήδη δεσμευτεί η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως δήλωσε ο Τάσος Μπαρτζώκας: «Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν θέσει ως έναν από τους βασικούς στόχους της νέας διακυβέρνησης την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Έχουμε δεσμευτεί ότι μέχρι το τέλος της επόμενης τετραετίας θα αυξηθεί ο μέσος μισθός πάνω από 25% και θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ. Αυτό θα επιτευχθεί παράλληλα με την σταδιακή μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και του μη μισθολογικού κόστους.


Aπό την αρχή του επόμενου έτους, θα έχουμε νέα αύξηση στις συντάξεις ύψους 3,4% και επιτάχυνση στην απονομή των συντάξεων και του εφάπαξ. Επίσης μέσα στους στόχους μας είναι η αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και η αναμόρφωση του μισθολογίου τους. Παράλληλα, στην ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών θα συμβάλλει η αύξηση του αφορολόγητου από τις αρχές του 2024 κατά 1.000 ευρώ για τις οικογένειες με παιδιά και η μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης.

Συνεχίζουμε με συνέπεια, ειλικρίνεια και όραμα για την Ελλάδα που αξίζουμε! Μια Ελλάδα ευημερούσα, με καλύτερους μισθούς, λιγότερες ανισότητες, δίπλα σε κάθε πολίτη, ιδίως τον πιο αδύναμο. Στις 25 Ιουνίου επαναλαμβάνουμε την ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Αικατερίνη Χασιούρα σε ηλικία 78 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Αικατερίνη Χασιούρα σε ηλικία 78 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024...

Στον Άγιο Αντώνιο τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου και η χειροτονία του Αρχιδιακόνου

Στον Άγιο Αντώνιο τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου και...

Τήν 27η Ἰουλίου, ἑορτή τοῦ Ἁγίου Μεγαλομάρτυρος...

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα...

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος...

Επιτυχής Συμμετοχή Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας στο Πρόγραμμα Erasmus+ στη Λισαβόνα

Επιτυχής Συμμετοχή Εκπαιδευτικών του Δημοτικού...

Το σχολείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να...

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία για μεταφορά τμημάτων ανεμογεννήτριας

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην...

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζήμας σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζήμας σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται αύριο Δευτέρα 22 Ιουλίου...

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο Άλσος Βικέλα Βέροιας έως την Δευτέρα 22/7

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο...

Δεδομένου του παρατεταμένου καύσωνα, την τελευταία ...

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24/7 το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, με 30 θέματα

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24/7 το δημοτικό συμβούλιο...

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...