Συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα και  κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών - Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Vector»

Συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών - Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Vector»

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνελήφθησαν χθες (6 Ιουνίου 2023) το απόγευμα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 4 άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, που όπως διαπιστώθηκε χρησιμοποιούσαν αυτοσχέδιο παράπηγμα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 17,76 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που έγινε σε παρακείμενο χώρο, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector», εντοπίστηκαν κρυμμένες κάτω από πέτρα, 21 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 49,57 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας , τα οποία και κατασχέθηκαν.
Στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν χρησιμοποιώντας σωματική βία, ωστόσο ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1,33 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ.
Επίσης συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς λίγο νωρίτερα είχε προμηθευτεί από τους παραπάνω ποσότητα κάνναβης βάρους 4,2 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.
Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
Στη δεύτερη περίπτωση εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας και σε έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένη ποσότητα κάνναβης βάρους 77 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή συνολικά 31 φυτά κάνναβης, ύψους έως 20 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι αστυνομικές δράσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτη ένταση.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα...

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος...

Επιτυχής Συμμετοχή Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας στο Πρόγραμμα Erasmus+ στη Λισαβόνα

Επιτυχής Συμμετοχή Εκπαιδευτικών του Δημοτικού...

Το σχολείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να...

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία για μεταφορά τμημάτων ανεμογεννήτριας

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην...

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζήμας σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζήμας σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται αύριο Δευτέρα 22 Ιουλίου...

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο Άλσος Βικέλα Βέροιας έως την Δευτέρα 22/7

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο...

Δεδομένου του παρατεταμένου καύσωνα, την τελευταία ...

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24/7 το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, με 30 θέματα

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24/7 το δημοτικό συμβούλιο...

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας,...

Συνεδριάζει την Τρίτη  23/7 η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Συνεδριάζει την Τρίτη 23/7 η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Βέροιας ...

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αριστοτέλους της Αλεξάνδρειας

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην...

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι από το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...