Λυτρωτική νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας!

Λυτρωτική νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας!

Ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε η ΒΕΡΟΙΑ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στο Κυριακάτικο παιχνίδι για την 28η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2. Η «Βασίλισσα» παίζοντας με πάθος και ψυχή, επικράτησε με 1-0 των Θεσσαλών και πήρε βαθιά ανάσα, ενώ παράλληλα βγήκε μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Απομένουν πλέον δύο ακόμη «τελικοί» για τους Βεροιώτες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή έχουν το πάνω χέρι για την σωτηρία τους!

Αγωνιστικά, οι Καρδιτσιώτες είχαν την πρωτοβουλία σε όλο το παιχνίδι, ήταν πιο επικίνδυνοι και θα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα, αν ήταν πιο εύστοχοι και τυχεροί στην τελική τους προσπάθεια. Οι Βεροιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς και από εκεί και πέρα πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους, δίνοντας χώρο στους φιλονενούμενους.

Το νικητήριο γκολ της «Βασίλισσας» ήρθε στο 4ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ελευθεριάδη από δεξιά και λανθασμένη απόκρουση αμυντικού της ΑΣΑ, η μπάλα κατέληξε στον Γιουκούδη που από το σημείο σχεδόν του πέναλτι με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0!! Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 1’ με διαγώνιο σουτ του Πολίτη που έδιωξε σε κόρνερ ο Βενετικίδης, στο 8’ όταν Βερνάρδος και Αναστασοπουλος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από ευνοϊκή θέση και στο 15’ με την κοντινή προβολή του Βερνάρδου που πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι Καρδιτσιώτες συνέχισαν να είναι πιο επικίνδυνοι και στο 48’ και 53’ ο Βερνάρδος από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Βενετικίδη.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία αλλά να μη μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ από την άλλη η «Βασίλισσα» προσπαθούσε χωρίς επιτυχία να «χτυπήσει» σε κάποια αντεπίθεση.

Στο τελευταίο 20λεπτο η Αναγέννηση πίεσε περισσότερο για την ισοφάριση και στο 70’ και 76’ ο Μπάλλας απείλησε με δύο κεφαλιές την Βεροιώτικη εστία, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 82’ ο Βενετικίδης μπλόκαρε σταθερά την κοντινή προβολή του Ελιβέλντο και στο επόμενο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Μπάτροβιτς δεν βρήκε στόχο.

Στο 85’ οι Βεροιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση, όμως ο Ιωάννου σούταρε πάνω στον Γκέκα, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι το τέλος όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει νικητές τους «κυανέρυθρους», πανηγυρίζοντας το υπερπολύτιμο τρίποντο!

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας) / Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Βενετικίδης, Μουχάλης (77’ Ζιώγας), Ντουμάνης, Ισαακίδης, Περδίκης (55’ Γιαγτζίδης), Μασούρας, Μπλέτσας, Ελευθεριάδης, Μπαϊντού (70’ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπουόλι (55’ Μπελεβώνης).

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος (54’ Γιάκος), Κοζορώνης, Σκόνδρας, Γκόλιας (76’ Μπάτροβιτς), Λαγός, Σταμόπουλος, Μπάλλας, Πολίτης, Ελιβέλτο, Βερνάρδος (54’ Αθανασιάδης).

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: «Απαράδεκτη η διαιτησία στο Μακεδονικός-Διαγόρας, να ορίζονται αξιολογημένοι»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ παίρνοντας θέση για την διαιτησία του αγώνα Μακεδονικού - Διαγόρα και τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για ορισμό αξιολογημένων διαιτητών στα τελευταία κρίσιμα ματς της SL2.

Αναλυτικά:

Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ παρακολούθησε τον αγώνα της Δευτέρας (5/6) μεταξύ Μακεδονικού - Διαγόρα.

Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη και έως ένα σημείο επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των παικτών του Διαγόρα.

Για τον λόγο αυτό, είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνεται ορισμός αξιολογημένων διαιτητών, στα κρίσιμα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2.

Πήρε… φωτιά η μάχη για την παραμονή στην SL2!

Φωτιά πήρε στην κυριολεξία η μάχη για την παραμονή στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της SL2, μετά και τη νίκη του Μακεδονικού επί του Διαγόρα.

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, πέντε ομάδες συνεχίζουν να μάχονται για την αποφυγή των δύο θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, μιας και ο Αλμωπός Αριδαίας «σφράγισε» την παραμονή του, με το τρίποντο που κατέκτησε (χωρίς αγώνα) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα κρίσιμα είναι τα ματς της ερχόμενης αγωνιστικής, μεταξύ Διαγόρα (30β.) – ΒΕΡΟΙΑΣ (28β.) και Ηρακλή Λάρισας (26β.) - Μακεδονικού (29β.), ενώ ο Απόλλων Πόντου έχει ρεπό. Δείτε τον πίνακα με τα υπολειπόμενα παιχνίδια των ομάδων της ουράς και κάντε τους υπολογισμούς σας...

Χρ. Βοργιατζίδης: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»

Μετά από 3 χρόνια παρουσίας του στη ΒΕΡΟΙΑ, ο γυμναστής Χρήστος Βοργιατζίδης αποχαιρέτησε την «Βασίλισσα του βορρά», δεχόμενος μια πολύ καλή πρόταση από το γειτονικό Κόσοβο.

Συγκεκριμένα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντρίτα (ομάδα Α’ κατηγορίας), η οποία θα αγωνιστεί την φετινή σεζόν στο Κόνφερενς Λιγκ της Ουέφα και μάλιστα ξεκινάει αυτές τις μέρες την προετοιμασία της.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Άκης Βάβαλης, έχοντας ως στενό του συνεργάτη τον Νίκο Καραμπετάκη

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στα social media, ο Χρήστος Βοργιατζίδης αναφέρει:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι λοιπόν μετά από 3 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, χαρές, λύπες και σκληρή δουλειά ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα της πόλης μου, την ΒΕΡΟΙΑ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτά τα 3 χρόνια και με βοήθησαν να μεγαλώσω πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν επαγγελματία.

Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα για την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Εις το επανιδείν»

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα

Στα "κυανέρυθρα" ο Αντώνης Λέκα

Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τη μεταγραφική της...

Γκολ και θέαμα στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Ολυμπιακού Βόλου

Γκολ και θέαμα στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας -...

Δύο σπουδαίες ομάδες του παρελθόντος, η Βέροια και ο...

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο  Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σ.Ε.Π.Ε. η ομάδα του Σ.Ε.Π.Ε Ημαθίας

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου...

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ...

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Βέροιας

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον...

Ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού...

Σχηματίστηκε ο πρώτος όμιλος της Γ' Εθνικής - Οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας

Σχηματίστηκε ο πρώτος όμιλος της Γ' Εθνικής - Οι...

Ο πρώτος όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την...

Τον Γιώργο Πρασσά και πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η Βέροια

Τον Γιώργο Πρασσά και πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η...

Συνεχίζει δυναμικά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας...

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Στον ΓΑΣ Κοπανού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τη νέα...

Στη Βέροια οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Στη Βέροια οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Με φιλικό εκτός έδρας συνεχίζονται οι δράσεις των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...