Τάσος Μπαρτζώκας: Συγκινημένος από τη γλυκιά έκπληξη υποστηρικτών του, στην Αλεξάνδρεια!

Τάσος Μπαρτζώκας: Συγκινημένος από τη γλυκιά έκπληξη υποστηρικτών του, στην Αλεξάνδρεια!

Δεν το πίστευε ο Τάσος Μπαρτζώκας, αυτό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, στο COEN της Αλεξάνδρειας, όπου κυριολεκτικά «δεν έπεφτε καρφίτσα»!

Οι υποστηρικτές του, έδωσαν το παρών αλλά και ένα καλό δείγμα, της αγάπης τους, προς τον Υποψήφιο Βουλευτή, εκπλήσσοντας τον ευχάριστα, μιας και ο ίδιος «περίμενε απλώς μια παρέα για ποτό».

Φίλοι, γνωστοί και ο απλός κόσμος έγιναν μια μεγάλη παρέα, δηλώνοντας τη συμπόρευση τους «στο αύριο», κρατώντας πολύβουο τον πεζόδρομο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Υποψήφιος Βουλευτής τους ευχαριστεί από την καρδιά του, για τη δυνατή στήριξη, στο μεγάλο αγώνα που δίνει, για την καλύτερη Ημαθία.

Η νεολαία γεμίζει τα μαγαζιά για χάρη του!


Κατάμεστο από νεολαία ήταν την, Κυριακή, το Scandal στη Μελίκη, η οποία υποδέχτηκε τον Υποψήφιο Βουλευτή με ενθουσιασμό, δηλώνοντας τη φανατική στήριξη, στο πρόσωπό του.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας βρέθηκε ανάμεσα σε νέους και νέες, οι οποίοι έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, νίκης του υποψήφιου Βουλευτή, αλλά και νίκης της Νέας Δημοκρατίας, με δυνατό παλμό, αποδεικνύοντας ότι στοιχίζονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα του.

Για άλλη μια φορά, ο Τάσος Μπαρτζώκας πλημμύρισε από έντονα συναισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης, αποκαλώντας τα νέα παιδιά «οικογένεια του» και το μέλλον τους, σκοπό της πολιτικής του δραστηριότητας. Οι παρευρισκόμενοι έκαναν κυριολεκτικά «χαμό», δίνοντας ένα δείγμα του τι ακολουθεί αυτή την εβδομάδα και του τι έχει να γίνει την Τρίτη στις 9 μ.μ, στην προεκλογική ομιλία του Τάσου Μπαρτζώκα, στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στη Βέροια.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, λέγοντας ότι «η Μελίκη είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου και οι άνθρωποι της είναι η καρδιά μου και η πυξίδα μου»!

Μαζί με τους αγρότες για ένα νέο ξεκίνημα!


Με μεγάλη αποδοχή πλήθους, κυρίως, αγροτών έγινε δεκτός ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Νεόκαστρο, στον Παλαιό Πρόδρομο, στην Αγκαθιά, στην Αγία Τριάδα, στην Τριλοφιά και στην Κυψέλη, ανανεώνοντας εκ νέου το «συμβόλαιο αλήθειας» και υποσχόμενος ένα νέο ξεκίνημα για τον αγροτικό κόσμο, όπου η Νέα Δημοκρατία θα τους θέσει στο επίκεντρο, της πολιτικής της.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής έγινε αποδέκτης των ευχαριστιών, των συγκεντρωμένων πολιτών, οι οποίοι του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, για τον αυθεντικό τρόπο εκπροσώπησής τους. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν «είσαι πάντα εδώ για εμάς, λέγοντας πάντα την αλήθεια και όχι λόγια ψεύτικα, λόγια εντυπωσιασμού».


Ο Τάσος Μπαρτζώκας επεσήμανε ότι οι πρωτοβουλίες του, για την στήριξη των αγροτών θα ενταθούν, με την ανανέωση της θητείας του, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσει δυναμικά «την αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ και την οριστική λύση στις αρδευτικές ελλείψεις».

Οι παρεβρισκόμενοι ξεχώρισαν τις παρεμβάσεις του για την γέφυρα «Κρασοπούλι», το νέο αρδευτικό αγωγό στη Μελίκη και όλες τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του, που έθεσαν την Ημαθία και τους αγρότες σε πρώτο πλάνο, δηλώνοντας ότι τον στηρίζουν και ότι είναι «μαζί του στο σήμερα και στο αύριο»!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Αικατερίνη Χασιούρα σε ηλικία 78 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Αικατερίνη Χασιούρα σε ηλικία 78 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024...

Στον Άγιο Αντώνιο τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου και η χειροτονία του Αρχιδιακόνου

Στον Άγιο Αντώνιο τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου και...

Τήν 27η Ἰουλίου, ἑορτή τοῦ Ἁγίου Μεγαλομάρτυρος...

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα...

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος...

Επιτυχής Συμμετοχή Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας στο Πρόγραμμα Erasmus+ στη Λισαβόνα

Επιτυχής Συμμετοχή Εκπαιδευτικών του Δημοτικού...

Το σχολείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να...

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία για μεταφορά τμημάτων ανεμογεννήτριας

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην...

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζήμας σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζήμας σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται αύριο Δευτέρα 22 Ιουλίου...

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο Άλσος Βικέλα Βέροιας έως την Δευτέρα 22/7

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο...

Δεδομένου του παρατεταμένου καύσωνα, την τελευταία ...

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24/7 το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, με 30 θέματα

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24/7 το δημοτικό συμβούλιο...

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...