Μεγάλη επιτυχία είχε το φιλικό των παλαίμαχων της Βέροιας με την Λάρισα -  Οι εισπράξεις δόθηκαν στον ‘Ομιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Μεγάλη επιτυχία είχε το φιλικό των παλαίμαχων της Βέροιας με την Λάρισα - Οι εισπράξεις δόθηκαν στον ‘Ομιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Ύστερα από πολλά χρόνια συναντήθηκαν οι παλαίμαχοι των ομάδων Βέροιας και Λάρισας αφού οι σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων είναι άριστες και αυτό οφείλεται στους προέδρους τους Τάκη Παπατζίκο και Τάκη Παραφέστα.

Φυσικά και ο σκοπός του αγώνα ήταν για την ενίσχυση του ομίλου προστασίας παιδιού Βέροιας και είχε την απόλυτη στήριξη του Δ,Σ του ομίλου που με επικεφαλής την πρόεδρο Καίτη Γαλλίκα εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα.

Υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από τον πολιτικό χώρο και από επιχειρηματίες και φιλάθλους της πόλης και ήταν αρκετοί που έδωσαν το παρόν στο παιχνίδι.

Πριν την έναρξη του αγώνα δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλλαίτζί8δη, ενώ η πρόεδρος του Ομίλου κ. Γαλλίκα έδωσε αναμνηστικά στους αρχηγούς των δύο συλλόγων. .

Επίσης η αποστολή της Λάρισας απέμεινε το λάβαρο της ομάδας στον αρχηγό των παλαίμαχων της Βέροιας.

Ίσως να «έπαιξε ρόλο» και η προεκλογική περίοδο που διανύουμε με αποτέλεσμα να δώσουν το παρών στον αγώνα οι κ.κ Βεσυρόπουλος, Μπαρτζώκας, Καλαιτζίδης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Παπαδόπουλος Βασίλης Γεωργιάδης Καλλίστρατος, η κ. Συρμούλα Τζίμα, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ Μαρκούλης Κορωνάς και Χαλκίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας και περιφερειακός Σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης ο κ. Θανάσης Ακριτίδης παλιός φίλος των παλαίμαχων, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Φωτιάδης, και ο παλαίμαχος Χρήστος Τερζανίδης που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ.

Νικήτρια η Βέροια με 2-1.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα του αγώνα αν και έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με την ομάδα της Βέροιας να είναι καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε ευκαιρίες αλλά κάτω από τα δοκάρια της Λάρισας ήταν δύο πολύ καλοί τερματοφύλακες οΙ Μιχαήλ και Κυριακούλης που έσωσαν την εστία τους από βέβαιες παραβιάσεις.

Σκόρερ των δύο τερμάτων για την Βέροια ο Δημήτρης Μπαλάφας που εντάχθηκε τελευταία στον σύλλογο των παλαίμαχων και για την Λάρισα μείωσε με κτύπημα πέναλτι ο Τσαπατώρης.

Άριστη η διαιτησία του κ. Σουκιούρογλου και των συνεργατών του.

Όμως συγκίνηση προκάλεσε όταν την κέντρα του αγώνα έδωσαν μεγάλες μορφές του ποδοσφάιρου όπως οι Τερζανίδης, Σπυρίδων, Παπαδόπουλος Θωμάς Παραφέστας Μιχαηλίδης, Παπατζίκος και Ράμμος .

Παλαίμαχοι Βέροιας ( Γ Χατζάρας) Χωλόπουλος ( Κοταρίδης) Μίλης Καστανιώτης, Παπανώτας, Νατσούρας, Μελετίδης, Παπατζίκος, Υφαντίδης, Τρούπκος, Ελευθεριάδης, Σαββίδης. έπαιξαν ακόμη και οι Βεζυργιανόπουλος, Μπαλάφας, Καραλίόπουλος, Ζαρογιάννης, Τσούχας, Παπαδόπουλος Στήβ, Κολεσίδης, Κεσίδης, Παπαστέργιος, Ζαρογιάννης.

ΑΕ ΛΆΡΙΣΑς ( Τάκης Παραφέστας) Μιχαήλ ( Κυραικούλης) Αβραμούλης, Παπαντωνίου, Ράμμος, Τσιανάκας, Σταματίου, Μαλουμίδης, Σελιώνης Κώτσιος, Τσαπατώρος. Μπακαργιώτας.

Δείπνο στις ΦΛΑΜΟΥΡΙΕΣ.

Μετά την λήξη του αγώνα οι αποστολές των δύο ομάδων και το Δ.Σ του ομίλου προστασίας παιδιού Βέροιας απόλαυσαν ένα υπέροχο δείπνο στο κέντρο ΦΛΑΜΟΥΡΙΕΣ όπου εκεί τα μέλη των παλαίμαχων Λάρισας συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό το οποίο παρέδωσαν στο όμιλο συμβάλλοντας και αυτοί στον αγώνα και τις προσπάθειες του ομίλου προστασίας παιδιού Βέροιας.

Ο πρόεδρος Τάκης Παραφέστας ευχαρίστησε όλους για την άψογη φιλοξενία και υποσχέθηκε να ανταποδώσει στο μέλλον

Πάντως στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ τις εκδηλώσεις των παλαίμαχων της Βέροιας . αυτή ήταν μία από τις καλύτερες.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο  Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σ.Ε.Π.Ε. η ομάδα του Σ.Ε.Π.Ε Ημαθίας

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου...

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ...

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Βέροιας

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον...

Ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού...

Σχηματίστηκε ο πρώτος όμιλος της Γ' Εθνικής - Οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας

Σχηματίστηκε ο πρώτος όμιλος της Γ' Εθνικής - Οι...

Ο πρώτος όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την...

Τον Γιώργο Πρασσά και πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η Βέροια

Τον Γιώργο Πρασσά και πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η...

Συνεχίζει δυναμικά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας...

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Στον ΓΑΣ Κοπανού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τη νέα...

Στη Βέροια οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Στη Βέροια οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Με φιλικό εκτός έδρας συνεχίζονται οι δράσεις των...

Φιλικό των παλαιμάχων του Φιλίππου Μελίκης με τους επίλεκτους της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης

Φιλικό των παλαιμάχων του Φιλίππου Μελίκης με τους...

Φιλικό παιχνίδι με τους επίλεκτους της...

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Οι δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ της Βέροιας για τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...