Ολυμπία Αποστόλου στον ΑΚΟΥ 99,6: «Η συμμετοχή μου στην πολιτική, είναι δικό μου κομμάτι και ξεκινάει από τις δικές μου δυνάμεις»

Ολυμπία Αποστόλου στον ΑΚΟΥ 99,6: «Η συμμετοχή μου στην πολιτική, είναι δικό μου κομμάτι και ξεκινάει από τις δικές μου δυνάμεις»

Η εκλογή της στα δύο κορυφαία όργανα, στο Πολιτικό Συμβούλιο και στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, την τοποθετεί αυτόματα και σε μία άλλη θέση ευθύνης απέναντι στον κόσμο και στην Ημαθία κι όπως λέει και η ίδια, ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται την πολιτική είναι πολύ πιο συνολικός. «Βλέπω τα πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από όσα μπορεί να επηρεαστεί, από μία απόφαση, ο πληθυσμός σε ολόκληρη τη χώρα κι όχι ένα τοπικό έργο, οπότε νομίζω ότι μου ταιριάζει και περισσότερο»

Η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, μιλώντας στον ΑΚΟΥ 99,6 στην εκπομπή της Σοφίας Γκαγκούση «πρωινές σημειώσεις», επεσήμανε οτι πέρα από την συμμετοχή στα κεντρικά Όργανα του κόμματος και την τριβή με τα πολιτικά θέματα και πέρα από την προσωπική προσπάθεια ως υποψήφια βουλευτής, νιώθει και μεγαλύτερη ευθύνη για το πώς κινείται το κόμμα στο νομό, για το ποσοστό που θα καταγράψει το ΠΑΣΟΚ κι αν θα καταφέρουν, μετά από χρόνια, να πιάσουν το στόχο της έδρας στην Ημαθία.

Ρωτήθηκε και για την «οικογενειακή προίκα», ως κόρη του προέδρου της ένωσης κονσερβοποιών Ελλάδος Κώστα Αποστόλου και της Ίλιας Ιωσηφίδου, χρόνια στην αυτοδιοίκηση στο δήμο Νάουσας που δεν περνάει «ασχολίαστο» στα προεκλογικά πηγαδάκια, ως προς την πολιτική της προοπτική. «Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια θέση εξουσίας στην οικογένεια η οποία να μπορεί να επηρεάσει… Το ακούω, καταλαβαίνω με ποια έννοια το λέει ο κόσμος κι αυτό που έχω να πω για την οικογένειά μου είναι απλά ότι με επηρέασαν στον τρόπο με τον οποίο ασχολήθηκα ευρύτερα με την πολιτική, από φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη με την ΠΑΣΚ, τη Νεολαία και το κόμμα. Αυτό που είχα την τύχη να δω από μικρή μέσα στο σπίτι μου είναι πως όταν είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και αποφασίζεις να εκφράζεις δημόσια την άποψή σου, σίγουρα κάνεις φίλους αλλά κάνεις και πολλούς εχθρούς και δέχεσαι και πολλές επιθέσεις, κάποιες πολιτισμένες και κάποιες ανοίκειες… Οι γονείς μου ξέρουν από πρώτο χέρι, πως αυτά μπορούν να επηρεάσουν είτε τον άνθρωπο που είσαι, είτε τη σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους αλλά και το πόσο ευχάριστα, στο τέλος της ημέρας, περνάς τη ζωή σου. Πιστεύω ότι αυτός ήταν κι ένας λόγος για τον οποίο όχι απλά δεν με ενθάρρυναν, αλλά είχαν πολλές αμφιβολίες για το αν θα έπρεπε να το κάνω και δεν είχαν θετική γνώμη στην αρχή. Φυσικά όταν είδαν ότι πήρα την απόφασή μου, εννοείται ότι με στηρίζουν και είναι μαζί μου σ΄ αυτό που θέλω να κάνω, που είναι δικό μου κομμάτι και ξεκινάει από τις δικές μου δυνάμεις».

Παρόλα αυτά, προσθέτει, αν κάποιοι, ντε και καλά, ψάχνουν πίσω από μία νέα γυναίκα να βρουν μια άλλη δύναμη και δεν τους αρκεί αυτό που φέρνει η ίδια στο δημόσιο χώρο, «ας την ψάξουν καλύτερα στον άντρα μου, που είναι πάντα μαζί μου και με στηρίζει πάρα πολύ», τονίζει προτρέποντας τις γυναίκες να διεκδικούν και να μην συμβιβάζονται με συντρόφους που βάζουν τον εαυτό τους σε προτεραιότητα, αφήνοντας πίσω τις ανάγκες και τις επιλογές των συντρόφων τους.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλατφόρμα ενημέρωσης επιχειρήσεων για διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία

Πλατφόρμα ενημέρωσης επιχειρήσεων για διαθέσιμα...

Τη νέα πλατφόρμα, που απευθύνεται σε όλες τις...

Από Συρία, Ιράκ και Αφρική, οι περισσότεροι πρόσφυγες στη δομή της Βέροιας, που συμμετέχει στο «Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη»

Από Συρία, Ιράκ και Αφρική, οι περισσότεροι πρόσφυγες...

 Σε δίκτυο πόλεων για την ευκολότερη ενσωμάτωση...

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου κλείνει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου κλείνει η πλατφόρμα για το...

 Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με...

Σε Κερασούντος  και  Οδησσού, οι εργασίες για φυσικό αέριο στη Βέροια

Σε Κερασούντος και Οδησσού, οι εργασίες για φυσικό...

Συνεχίζονται στη Βέροια οι εκσκαφές για την διέλευση...

Πέντε υποψήφιοι στο τσακ μπάμ, για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Πέντε υποψήφιοι στο τσακ μπάμ, για την νέα ηγεσία του...

Έχουμε και λέμε: Με το καλημέρα, που άνοιξε η συζήτηση...

Για λόγους υγείας που τους μοιράστηκε με το κοινό της Βέροιας, ακύρωσε τις συναυλίες του ο Μανώλης Λιδάκης

Για λόγους υγείας που τους μοιράστηκε με το κοινό της...

Είχε προετοιμάσει το κοινό του για τα προβλήματα...

Τη δροσιά του Σελίου απόλαυσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Τη δροσιά του Σελίου απόλαυσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Την ασφαλή επιλογή κατά της ζέστης που...

Το «παρών» έδωσε ο ΛΑΟΣ στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των Περιφερειακών Εφημερίδων

Το «παρών» έδωσε ο ΛΑΟΣ στην εκλογοαπολογιστική...

Το προηγούμενο Σάββατο (29 Ιουνίου 2024) πραγματοποιήθηκε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...