Χρειάστηκαν σχεδόν 100 κιλά αλεύρι, 50 κιλά τυρί και δεκάδες αυγά
Όπως είπε με χιούμορ ο γνωστός για το Κοζανίτικο κασμέρι του Γιάννης Σιδέρης, το κιχί εφέτος είναι ένα πόντο τρανύτερο από το αντίστοιχο του 2020, όπως “έκανε και ο Τεντόγλου στο μήκος”. Το κιχί δοκίμασε και κριτής από τα αστέρια …Μισελέν βραβεύοντάς το.
Για το κιχί χρειάστηκαν σχεδόν 100 κιλά αλεύρι, πάνω από 50 κιλά τυριού, πολλά κιλά λαδιού και βούτυρο και δεκάδες αυγά! Ο κόσμος το ..εξαφάνισε πάντως!
Πηγή: e-ptolemeos.gr