Μηνύματα για κοινό αγώνα και αλλαγή, στην παρουσίαση των έξι υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία

Μηνύματα για κοινό αγώνα και αλλαγή, στην παρουσίαση των έξι υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία

«Κόμμα βαθιά ριζωμένο στην κοινωνία και την συνείδηση του ελληνικού λαού», χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας Σάββας Τσιχλακίδης, στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες το πρωί η Ν.Ε. Ημαθίας του κόμματος στην «Ελιά» για την παρουσίαση της εξάδας στο εθνικό ψηφοδέλτιο του Νομού. Όπως τόνισε ο Γραμματέας, «το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ξεκινάει στην Ημαθία με δυναμισμό, ενότητα και ομοψυχία, έναν αγώνα για την δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την προοπτική της νέας γενιάς, εναντίον των εκπροσώπων ενός παρωχημένου μοντέλου διακυβέρνησης». Σε τοπικό επίπεδο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η Ημαθία είναι ξεχασμένη από το κεντρικό κράτος και αποκλεισμένη από ευκαιρίες ανάπτυξης και προοπτικής, για τον λόγο αυτό το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για την αποκέντρωση». Στη συνέχεια παρουσίασε αλφαβητικά τους έξι υποψήφιους της Ημαθίας για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές: Ολυμπία Αποστόλου, Χαράλαμπο Γκιόνογλου, Αθανάσιο Δέλλα, Σοφία Πάσχου, Τάσο Σιδηρόπουλο και Νίκο Τσιαμήτρο, οι οποίοι καταρχάς αναφέρθηκαν στο βιογραφικό τους και εν συνεχεία έδωσε ο καθένας το πολιτικό του στίγμα.

Η Ολυμπία Αποστόλου επεσήμανε την μεγάλη ευθύνη που νιώθει και ως μέλος της Κεντρικής Πολιτικής και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στο να καταγραφεί ένα ιδιαίτερα καλό ποσοστό στην Ημαθία και μίλησε για έναν κοινό αγώνα όλων των υποψηφίων, με ενότητα, απέναντι στην αλλαγή και στην καλύτερη προοπτική για τον Νομό.

Ο Μπάμπης Γκιόνογλου, τόνισε ότι μετά από μια ιστορική διαδρομή, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ σήμερα, με προτάσεις και ιδέες που δίνουν λύσεις στα κρίσιμα ζητήματα που βιώνει η χώρα και μεταξύ αυτών στάθηκε ιδιαιτέρως στην κοινωνική δημοκρατία.

Ο Θανάσης Δέλλας, με δέσμευση για ευπρεπείς μάχες, έκανε λόγο για απαξίωση περιοχών του νομού από την κεντρική εξουσία, όπως τα Πιέρια και αναφέρθηκε στο αγροτικό κομμάτι που αποτελεί την ραχοκοκαλιά του τόπου και στην ανάγκη επανασύνδεσης πολιτικά και κοινωνικά, με τους αγρότες, τη νέα γενιά και τις γυναίκες.

Η Σοφία Πάσχου, εκπροσωπώντας την νέα γενιά, δήλωσε ότι συμμετέχει στις εκλογές αφενός για να βοηθήσει και να στηρίξει το κόμμα, αλλά και για να βοηθήσει στην επίλυση μεγάλων προβλημάτων, όπως η ανεργία, οι χαμηλοί μισθοί, η μαύρη εργασία, κ.α. που προκαλούν ένα αίσθημα αβεβαιότητας για το μέλλον.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος υπογράμμισε ότι το νέο ψηφοδέλτιο χαρακτηρίζεται από ενότητα, αποφασιστικότητα και όρεξη για δουλειά και ότι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ισχυρή κοινωνία. «Θα δώσουμε αγώνα να ανεβάσουμε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία αλλά και πανελλαδικά», τόνισε.

Ο Νίκος Τσιαμήτρος δήλωσε «παρών» σε ότι μπορεί να προσφέρει στην Ημαθία για να βοηθήσει όλες τις παραγωγικές και επαγγελματικές δυνάμεις του τόπου.

Κλείνοντας , ο Γραμματέας της Ν.Ε. έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης, τονίζοντας ότι «ο κόσμος πρέπει να δώσει ευκαιρία στη δημοκρατική παράταξη και να κατανοήσει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το κατάλληλο κόμμα για να κυβερνήσει σήμερα τη χώρα».

Σοφία Γκαγκούση

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι αιτήσεις  για τους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τους 27 Βρεφονηπιακούς...

Συνεχίζεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για...

Τάσος Μπαρτζώκας:  Ανοίγει ο δρόμος για αποζημίωση στους αγρότες για ζημιές  σε θερμοκήπια και φωτοβολταϊκά  από φυσικές καταστροφές

Τάσος Μπαρτζώκας: Ανοίγει ο δρόμος για αποζημίωση...

Από το πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Τάσου...

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 3/7 του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 3/7 του Δημοτικού Συμβουλίου...

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας,...

Θανάσιμος τραυματισμός 85χρονου από  Τροχαίο στην Αλεξάνδρεια

Θανάσιμος τραυματισμός 85χρονου από Τροχαίο στην...

Την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:05 περίπου, στην...

Δήμος Βέροιας: Έκτακτο  Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού  για Τετάρτη 3/7  και Πέμπτη 4/7

Δήμος Βέροιας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για...

Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε από την  Ε.Μ.Υ. Δελτίο...

Αεροψεκασμός, αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου, σε ορυζώνες και υγροτοπικά συστήματα του Αρδευτικού Κλειδίου

Αεροψεκασμός, αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου, σε ορυζώνες και...

Στα πλαίσια των ενεργειών εναέριας ακμαιοκτονίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λαπατούρας σε ηλικία 91 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λαπατούρας σε ηλικία 91...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024...

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...