Με τιμά πάντα όταν αναγνώστες των ρεπορτάζ που δημοσιεύω, παίρνουν αφορμή από το περιεχόμενό τους και προχωρούν σε συμπληρώσεις, διορθώσεις ή σε άλλες εποικοδομητικές παρατηρήσεις.
Αυτό, πέρα από το χρήσιμο των παρατηρήσεων δείχνει και ότι η προσπάθεια δεν πήγε χαμένη κι έπιασε τόπο. Είναι όμως ιδιαίτερα τιμητικό όταν ασχολούνται με το περιεχόμενο των κειμένων μου, ειδικοί ερευνητές και πρόσωπα με γνώση που με επιτυχία έχουν αφιερώσει χρόνο και κόπο για την καταγραφή ξεχωριστών στιγμών και γεγονότων της τοπικής ιστορίας. Όπως έγινε χθες από φίλο αναγνώστη ο οποίος επικοινώνησε μαζί μου, μέσω της Διεύθυνσης του «Λαού». για να συμπληρώσει εύστοχα το ρεπορτάζ που έκανα για τη συμμετοχή της Ημαθίας στην 1η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας ένα δημοσίευμα εκείνης της εποχής, από την «Μακεδονία» της 17-10-1926, όπου περιγράφεται το περίπτερο του Δήμου Βέροιας.
Κι επειδή τα δημοσιεύματα του Τύπου με την πάροδο του χρόνου, αποκτούν περιωπή και ιστορικής πηγή, το συγκεκριμένο δημοσίευμα δείχνει ότι η συμμετοχή της Βέροιας στην 1η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το 1926, δεν είναι ανεξακρίβωτη και επιβεβαιώνεται με τον πλέον επίσημο και θεσμικό χαρακτήρα. Τον ευχαριστώ θερμά και παραθέτω παρακάτω το συγκεκριμένο δημοσίευμα για την πληρότητα του ρεπορτάζ: «Δήμος Βέροιας: Οι αντιπρόσωποι του δήμου κ.κ. Καζαμπάκας και Πουλίτσας προθυμοποιούνται να μας δείξουν όλα τα εκθέματα του Δήμου. Κασέρια, θαυμάσια βαμβάκια, κουκούλια, καπνά μικρόφυλλα, κρασιά, τσίπουρα αγνά, σουσάμι, σουσαμέλαιον, κυδώνια, κρεμμύδια, πατάτες, μέλι, βαμβακόσπορος, σάρωθρα, βιομηχανικούς τάπητες και κλωστές βαμβακερές και μάλλινες. Εγκαταλείψαμε το διαμέρισμα (περίπτερο) της Βέροιας με τις πιο καλές εντυπώσεις»
Χρήστος Μπλατσιώτης