Τι πρέπει να ξέρετε για να κάνετε το πρώτο σας επιτυχημένο αθλητικό στοίχημα

Τι πρέπει να ξέρετε για να κάνετε το πρώτο σας επιτυχημένο αθλητικό στοίχημα

Δεν υπάρχουν μεγάλα κέρδη χωρίς ικανή θεωρία - είναι μια κοινοτοπία που δεν γνωρίζουν μόνο οι επιφανείς πολέμαρχοι αλλά και οι τυχεροί bookmakers. Όλοι γνωρίζουν επίσης ότι δεν υπάρχει καθολική τακτική στοίχημα Κύπρος στον αθλητισμό, δεν υπάρχει φόρμουλα που μπορεί να κάνει όλα τα στοιχήματα να περάσουν - είναι αθλητισμός και οι εκπλήξεις συμβαίνουν αρκετά συχνά.

Συχνά, κάθε επιτυχημένος ιδιώτης δημιουργεί μια στρατηγική αθλητικού στοιχήματος για τον εαυτό του, η οποία βασίζεται σε γνωστές τεχνικές και προσωπική εμπειρία ζωής. 


Ποιες στρατηγικές αθλητικού στοιχήματος είναι διαθέσιμες;
Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητο κάθε παίκτης να σκέφτεται μέσω της δικής του τεχνολογίας, έναν τρόπο να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ευκαιρίες. Υπάρχουν δύο τύποι στρατηγικής:

-Οικονομικά. Η τράπεζα διαδραματίζει βασικό ρόλο σε αυτές τις στρατηγικές. Στην αρχή, ο παίκτης ορίζει το ποσό των χρημάτων που βάζει στο ποτ του παιχνιδιού. Ο στόχος είναι να αποφύγετε τη χρεοκοπία και να αποκτήσετε έστω και ένα μικρό, αλλά κερδοφόρο εισόδημα, αυτή θα ήταν η νικηφόρα εκδοχή της στρατηγικής του στοιχήματος. Το κύριο πλεονέκτημα των χρηματοοικονομικών στρατηγικών είναι ότι μπορούν να εφαρμοστούν σε διαφορετικά αθλήματα ταυτόχρονα.

-Τυχερά παιχνίδια. Οι στρατηγικές τυχερών παιχνιδιών λαμβάνουν υπόψη τους διάφορες περιστάσεις όταν συμβαίνει ένα συγκεκριμένο γεγονός: τη φύση του αθλήματος, το μέγεθος του αγώνα, την ποικιλία της σύνθεσης μιας ομάδας, τις ιδιαιτερότητες του στοιχήματος, τη συχνότητά του και τις αποδόσεις εναντίον του και πολλά άλλα. Αυτός ο τύπος στρατηγικής είναι ο πιο συνηθισμένος, καθώς δεν απαιτεί ειδικούς υπολογισμούς ή ειδικές γνώσεις. Ο ίδιος ο αλγόριθμος ορίζεται στην αρχή του παιχνιδιού.

Στρατηγική στοιχήματος για αρχάριους
Όταν ένας παίκτης αρχίζει να παίζει για πρώτη φορά, πρέπει να αποφασίσει μόνος του αν θέλει να παίξει για διασκέδαση ή για να συγκεντρώσει χρήματα και να κερδίσει. Και αν ως ψυχαγωγία, ετοιμαστείτε να χάσετε χρήματα, αλλά αν ως κέρδος, θα πρέπει να μαθαίνετε, να μελετάτε και να αναλύετε σε καθημερινή βάση.

Πρέπει να επιλέξετε τις στοιχηματικές εταιρείες στις οποίες πρόκειται να στοιχηματίσετε, καθώς προφανώς πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι όσο μεγαλύτερη είναι η εταιρεία, τόσο πιο αξιόπιστη είναι. Επιλέξτε ένα ποσό στην τράπεζα που είστε διατεθειμένοι να ποντάρετε, να είστε βέβαιοι ότι αυτό το στοίχημα είναι πιθανό να χαθεί. Για την εξάσκηση για το πρώτο παιχνίδι, επιλέξτε ένα άθλημα που γνωρίζετε καλύτερα. Επιλέξτε μια στρατηγική τζόγου και τηρήστε την ανά πάσα στιγμή.

Στρατηγική στοιχήματος για τον έμπειρο παίκτη
Ένας έμπειρος παίκτης είναι κάποιος που στοιχηματίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα, που έχει γευτεί τη νίκη και την ήττα, που ξέρει ποιες τακτικές είναι λάθος και που προσπαθεί να βρει την καλύτερη για τον εαυτό του με βάση τους δικούς του δείκτες και συλλογισμούς.

Οι παίκτες σε προχωρημένο επίπεδο δίνουν προσοχή στις στρατηγικές που αναπτύσσουν οι ειδικοί, τις δοκιμάζουν ή είναι σε θέση να αναλύσουν το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού αφού το γνωρίζουν.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των στρατηγικών αθλητικών στοιχημάτων
Το κύριο πλεονέκτημα μιας στρατηγικής είναι η γενική διαθεσιμότητά της. Μπορείτε να παίξετε αγώνες τυχερών παιχνιδιών χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Δεν χρειάζεται να ψάξετε για το κατάστημα στοιχημάτων που θέλετε, να βεβαιωθείτε ότι είναι αξιόπιστο, να κάνετε τα στοιχήματά σας online γρήγορα, άνετα και δωρεάν. Η ελεύθερη διαθεσιμότητα των δεδομένων των γραφείων στοιχημάτων καθιστά δυνατή τη σύγκρισή τους και τον προσδιορισμό του καλύτερου αποτελέσματος για εσάς.

Μαζί με τα πλεονεκτήματα, υπάρχουν και μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, πολλοί bookmakers είναι πολύ προκατειλημμένοι και αρνητικοί απέναντι στους bookmakers που είναι καλοί στο να κάνουν καλά στοιχήματα και θα μπλοκάρουν τον λογαριασμό με το παραμικρό σφάλμα λόγω του υψηλού περιθωρίου κέρδους των στοιχημάτων τους. 

99% 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΥΠΑΝ: 27 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες  για την καταβολή των ενισχύσεων  των Αναπτυξιακών Νόμων

ΥΠΑΝ: 27 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για την καταβολή...

Με 27.213.940,70 ευρώ θα ενισχυθούν οι Περιφέρειες της χώρας...

Νέα Αριστερά: «Ακραία αισχροκέρδεια στην αγορά του ρεύματος, στα 850 ευρώ η μεγαβατώρα» -Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού σήμερα ο Αλ. Χαρίτσης

Νέα Αριστερά: «Ακραία αισχροκέρδεια στην αγορά του...

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Αριστεράς,...

Διασύνδεση των υπηρεσιών  ΑΑΔΕ – ΕΦΚΑ και ενιαίο  πιστοποιητικό για φορολογική  και ασφαλιστική ενημερότητα

Διασύνδεση των υπηρεσιών ΑΑΔΕ – ΕΦΚΑ και ενιαίο ...

Ενιαία πλατφόρμα για την έκδοση ασφαλιστικής και...

Σε λειτουργία ο νέος ιστότοπος των Σχολών της ΔΥΠΑ schools.dypa.gov.gr

Σε λειτουργία ο νέος ιστότοπος των Σχολών της ΔΥΠΑ...

Ενεργοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο νέος...

Αναρτήθηκε το μητρώο καταρτιζομένων για το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ σε πράσινες δεξιότητες για 50.000 ανέργους  -Μέχρι την Τρίτη οι αιτήσεις παρόχων κατάρτισης

Αναρτήθηκε το μητρώο καταρτιζομένων για το νέο...

Αναρτήθηκε χθες Παρασκευή 19 Ιουλίου, το Mητρώο...

Καταπέλτης  η Εισαγγελέας για  το μπάζωμα στα Τέμπη: «Πετάξατε 300 κυβικά χώμα ως αχρείαστα»

Καταπέλτης η Εισαγγελέας για το μπάζωμα στα Τέμπη:...

Καταπέλτης η Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας η οποία ζητά...

Δυναμικό «παρών»  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνή έκθεση τροφίμων  και ποτών στη Νέα Υόρκη

Δυναμικό «παρών» της Περιφέρειας Κεντρικής...

Στην αγορά των ΗΠΑ προέβαλε τα προϊόντα που παράγονται...

Οι φορολογικές δηλώσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Χατζηδάκη με ΔΣ Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Οι φορολογικές δηλώσεις στο επίκεντρο της συνάντησης...

Τα μείζονα θέματα, που απασχολούν τους λογιστές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων ολοκλήρωσε την συνεδρίασή της και έλαβε τις αποφάσεις για το πού θα καταργηθεί η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, με τα μέτρα να ισχύουν από την 1η Ιουνίου έως τις 15...

Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε όλους τους νέους που θα εμβολιάζονται, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής ενθάρρυνσης των εμβολιασμένων.Η στρατηγική ενθάρρυνσης εμβολιασμένων θα...

@@ads-307@@Για την υπόθεση του ιερέα που απασχολεί την επικαιρότητα, από το πρωί,  μετά την επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες την ώρα που δικαζόταν στο συνοδικό δικαστήριο μίλησε ο μητροπολίτης Βεροίας κ...

Από την Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται οι απαγορεύσεις στις διαδημοτικές μετακινήσεις αφού η 3η Μαΐου είναι και επίσημα η ημερομηνία που ανοίγει η εστίαση.Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις...