ΠΥΛΗ 25!

ΠΥΛΗ 25!

του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα

Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μετά από 16 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 25 χρόνια γάμου και 28 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη "μπουτίκ μπαμπάς & μαμά", να τρώω από το "μάρκετ πεθερός & πεθερά" και να σας "πολεμώ" με το πληκτρολόγιο μου".

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα, 

καλοκαιράκι διανύουμε, ούτε που το καταλάβαμε, για τους τυχερούς που έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν, θα τους ενημερώσουμε με το πρόγραμμα της πύλης «25», του αεροδρομίου, «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Αρχικά να τονίσουμε ότι όλες οι τηλεοράσεις, παίζουν σκηνές, από την κωμωδία με τον αξέχαστο Κ. Βουτσά, «έχω και κότερο πάμε μια βόλτα» σε εναλλαγή, με την τραγωδία «είμαι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, βγάλτε μία σέλφι μαζί μου»!

Ειδικότερα στην «πύλη 25» και για τις ώρες, οκτώ με δέκα το πρωί θα ακούγεται! «είμαι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος»!

Επιβάλλεται το δίωρο για να καταλάβει ο Κυριάκος μας ότι είναι ο πράιμ μίνιστερ και ταυτόχρονα, να το εμπεδώσουμε και εμείς … οι τουρίστριες!

Συνεχίζουμε, με την αισθησιακή φωνή της Μόνικας και για το διάστημα δέκα με έντεκα, πρωί πάντα, «είμαι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, είμαι ένας από εσάς, είμαι σαν και εσάς»!

Στις έντεκα ακούγεται, «είμαι ευτυχής που περάσατε καλά, να το πείτε και στους φίλους σας και να έρθετε του χρόνου να με ψηφίσετε όλοι μαζί», αφού οι εκλογές αναβληθήκανε, λόγω αύξησης … των κρουσμάτων!

Στις δώδεκα με μία το μεσημέρι, ώρα διαλείμματος, δεν θα ακούγεται φωνή, αφού θα τρώει, απλά ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να διαβάζει το μήνυμα «πρωθυπουργός ψάχνει τουρίστες, για να φωτογραφηθεί μαζί τους»!

Και κάπως έτσι η ζωή θα συνεχίζεται και ο πρωθυπουργός μας θα βγάζει σέλφι, ως ο πιο επιτυχημένος επικοινωνιακά πρωθυπουργός της χώρας, τη στιγμή που από τη γείτονα χώρα, ο πρωθυπουργός της τονίζει:


«ξέρω τι μας περιμένει. Μόλις ο Πούτιν τελειώσει ότι δουλειά έχει να κάνει στο Seversk, Bakhmut και το  Soledar και αφότου πλησιάσει, τη δεύτερη γραμμή άμυνας της Ουκρανίας στον άξονα Slaviansk-Kramatorsk-Avdeevka, θα έρθει στη συνέχεια με μια δέσμη προτάσεων  προς την Δύση, αλλά αυτοί «σ.σ. η Δύση), δεν πρόκειται να τα δεχθούν. Τότε θα ξεσπάσει όλη η κόλαση στον κόσμο», είπε ο Σέρβος πρόεδρος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Pink TV., χωρίς να δώσει κάποιες άλλες λεπτομέρειες.


Εμείς βέβαια δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, αφού επιτρέποντας τις εκτρώσεις και με την αύξηση των θανάτων, θα έχουμε διαρκώς λιγότερο πληθυσμό και κατά συνέπεια, λιγότερες ανάγκες!


Φίλοι μου, προφανώς και τα πράγματα δεν πάνε καλά και ίσως ανοίξουνε οι πύλες της κολάσεως, για την ώρα πάντως ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι ηττάται, χωρίς να το ξέρει.

Το ότι είπε αναβάλλονται οι εκλογές, οφείλεται στις μυστικές δημοσκοπήσεις και στα ποσοστά που συγκεντρώνει. Δηλαδή θέλετε να με πείσετε, ότι νικάτε με 32% και πάνω και δεν πάτε σε εκλογές.

Αστειότητες. Τα ποσοστά βολτάρουν στο 25% (για αυτό και το όνομα της πύλης) και θα προσπαθήσει να ανακάμψει με τη διανομή ευρώ, εφόσον του δοθούνε. Και βέβαια σε αυτή την περίπτωση, μην ήμαστε αφελείς, όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε, καλώς ήλθες νέο μνημόνιο! 


Όσον αφορά τις τουρίστριες, για το καλό σας, αφού γυρίσετε στην πατρίδα σας και μάθετε περισσότερα για τον πράιμ μίνιστερ, να είστε πιο προσεκτικές.

Όπως λέμε δεν πρέπει να ξέρουμε που βάζουμε την υπογραφή μας, αλλά να ξέρουμε και με ποιον βγάζουμε σέλφι!


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροψεκασμός αύριο σε ορυζώνες και υγροτοπικά συστήματα του Κλειδίου

Αεροψεκασμός αύριο σε ορυζώνες και υγροτοπικά...

Στα πλαίσια των απαραίτητων ενεργειών για την...

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΥΤΕΙΑ: Ιερά Πανήγυρις και εγκαίνια του ανακαινισμένου Γραφείου- Αρχονταρίκι

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΥΤΕΙΑ: Ιερά Πανήγυρις και εγκαίνια του...

Γίνεται γνωστό στον ευσεβή λαό, πως εν όψει της εορτής...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις  για τους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τους 27 Βρεφονηπιακούς...

Συνεχίζεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης σε ηλικία 87 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης σε ηλικία 87...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου...

Πέντε Νέοι Πτυχιούχοι του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας

Πέντε Νέοι Πτυχιούχοι του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκαν στην Εστία...

"Έφυγε" ο Χρήστος Παπαδόπουλος στα 95

Ένας από τους γνωστούς επαγγελματίες της Βέροιας, ο...

Ξεκίνησε η Α’ Περίοδος της «Φιλοξενίας Δοβρά 2024»

Ξεκίνησε η Α’ Περίοδος της «Φιλοξενίας Δοβρά 2024»

Την Τρίτη 2 Ιουλίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος...

Τάσος Μπαρτζώκας:  Ανοίγει ο δρόμος για αποζημίωση στους αγρότες για ζημιές  σε θερμοκήπια και φωτοβολταϊκά  από φυσικές καταστροφές

Τάσος Μπαρτζώκας: Ανοίγει ο δρόμος για αποζημίωση...

Από το πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Τάσου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...