Με το Superior Taste Award, βραβείο ανώτερης ποιότητας και γεύσης, τιμήθηκε το Άλειμμα Ταχινιού με Κακάο και Πραλίνα Φουντουκιού «Κανδύλας», από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης των Βρυξελλών. Η βεροιώτικη επιχείρηση «Κανδύλας» ξεκίνησε από το 1927 με τα παραδοσιακά προϊόντα ταχινιού, χαλβά, λουκουμιών και πλέον καλύπτει σχεδόν όλη την γκάμα τοπικών παραδοσιακών προϊόντων(γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, σιροπιαστά, χυλοπίτες, τραχανάς κ.α.). Η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής είναι υπόδειγμα με όλες τις σύγχρονες πιστοποιήσεις, βρίσκεται στην πόλη μας και προσφέρει σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας που καλύπτονται από την περιοχή.
Αναφορικά με το βραβευμένο πλέον άλειμμα ταχινιού «Κανδύλας» προέρχεται από 100% φυσικό σουσάμι, που σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ποιότητα του κακάο και του φουντουκιού απογειώνουν τη γεύση του. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν Άλειμμα ταχινιού με μέλι, πορτοκάλι, φράουλα, σοκολάτα, αλλά και με αλατισμένη καραμέλα.
Η εξαιρετική γεύση του σουσαμιού, η επιλογή πάντα υψηλής ποιότητας και προέλευσης του καρπού και ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής σε ελληνικούς πετρόμυλους, δίνει αυτή την εξαιρετική γεύση στο ταχίνι «Κανδύλας», που ειδικεύεται στην επεξεργασία του σουσαμιού σχεδόν έναν αιώνα!
Συγχαρητήρια στην βεροιώτικη εταιρεία «Κανδύλας», που συμβάλει στην ανάπτυξη της Ημαθίας, αφού τα προϊόντα της εξάγονται στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. αλλά και σε «μακρινές» αγορές όπως Μεξικό, Η.Π.Α., Ν. Κορέα και Ν. Αφρική!