Παύλος Δερμιτζάκης

Παύλος Δερμιτζάκης " Εύχομαι να ανέβουν και οι δύο ομάδες γιατί το αξίζουν."

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της SL2  με την Βέροια να κερδίζει και την Καβάλα και να κόβει πρώτη το νήμα στον Α' όμιλο.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης ανέφερε τα εξής .

" Εγώ και η ομάδα μου θέλαμε αυτή την νίκη  και ένα αποτέλεσμα για τους δικούς μας στόχους. 

Και οι στόχοι ήτανε να μπορέσουμε στο τελευταίο παιχνίδι να προστατεύσουμε κάποια παιδιά  τα οποία είτε είναι στα όρια καρτών είτε κάποια παιδιά που είχαμε κάτι μικροενοχλήσεις , και παράλληλα να μην χάσουμε τον ρυθμό τον οποίο και θέλουμε εν όψει των μπαράζ.

Άρα θέλαμε να πάμε με καλή ψυχολογία ,αλλά δυστυχώς ότι ΄ήταν η Καβάλα δεν ήταν ότι ευχάριστο για μένα 

Ξέρετε στην Ελλάδα τέτοια παιχνίδια κάποιοι τα συνδυάζουν και μπορεί να υπάρχει κάποια παραπληροφόρηση . Για μένα το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω το καλό της Καβάλας  αφού είναι η ομάδα στην οποία αγωνίστηκα πέντε χρόνια σαν παίκτης και για δύο χρόνια ως προπονητής επίσης είναι η πατρίδα μου είναι η γενέτειρά μου  και θέλω μόνο το καλό της. 

Απλά να πώ ότι το καλό δεν είναι όταν σώνεσαι από μια κατηγορία 'η όταν βγαίνεις σε μια κατηγορία αλλά όταν δημιουργείς κα΄τι σε σωστές βάσεις . Έτσι ένας υποβιβασμός να γίνει αφορμή να μπορέσουν να φτιάξουν καλά πράγματα γιατί η Καβάλα έχει παρελθόν έχει παρόν και σίγουρα θα έχει καλό μέλλον.  

Θέλω να δώσω πα΄ρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου ,αφού ολοκληρώθηκε ένα πρωτάθλημα και η Βέροια έχει την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών (75)  πετύχαμε το 2,34 ένα στατιστικό πρωταθλητή και είναι μέασ στους στόχους που είχαμε βάλει ως οργανισμός από την αρχή του πρωταθλήματος .,  όλα τα παιδιά είναι "δέκτες θετικοί"  γυαλίζει το μα΄τι τους , και προσπαθούν να κάνουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί είναι προσωπικότητες. Επίσης το επιτελείο μας γιατί δουλεύουμε πα΄ρα πολύ προς αυτή την κατεύθυνση, είμαστε επαγγελματίες και μας δίνεται η ευκαιρία αφού έχουμε την στήριξη της Διοίκησης να κάνουμε πολλά πράγματα  και εμείς προσαρμοζόμαστε σε αυτή την ομάδα, και φυσικά και ο κόσμος βλέπουμε οτι παιχνίδι με παιχνίδι πολλαπλασιάζεται και σίγουρα θα τον έχουμε δίπλα μας εν όψει των αγώνων μπα΄ραζ. 

"Έχουμε ανθρώπους γκουρού." 

Σε ερώτηση για τα παιχνίδια μπαράζ με τον Λεβαδειακό ο κ. Δερμιτζάκης τόνισε.

" Υπάρχουν πολλά παράξενα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί όπως είπατε στα παιχνίδια μπαράζ μεταξύ μας δεν θα μετράει το εκτός έδρας γκόλ, ενώ τα παιχνίδια με τον 13ο της SL1 θα μετράει .

Αυτή δεν είναι η μόνη ανωμαλία μέσα σε εισαγωγικά στο ποδόσφαιρο μας , δόξα το Θεό όρεξη να ε΄χουμε  να βλέπουμε πραγματάκια κάθε χρόνο. Δυστυχώς  εγώ θα τους πώ γκουρού αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα προσπαθούνε πάντα να μας αιφνιδιάζουν .

Ενώ πέρσι η SL2 ήταν 12 ομάδες και ο πρωταθλητής βγήκε απ' ευθείας και φέτος που είναι 34 πρέπει να γίνεις υπερπρωταθλητής .

Σίγουρα δεν είναι προς στην σωστή κατεύθυνση δεν πάει το ποδόσφαιρο μπροστά .

Η ομάδα του Λεβαδειακού έχει μία πα΄ρα πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ  και ένα καλό προπονητή και ένα επιτελείο που δουλεύει προς την σωστή κατεύθυνση , ενώ ο προπονητής του ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι πολύ φίλος και τον είχα συνεργάτη , εύχομαι  να γίνουν δύο παιχνίδια μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια και μακάρι να βγουν και οι δύο ομάδες γιατί το αξίζουν. "

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο  Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σ.Ε.Π.Ε. η ομάδα του Σ.Ε.Π.Ε Ημαθίας

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου...

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ...

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Βέροιας

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον...

Ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού...

Σχηματίστηκε ο πρώτος όμιλος της Γ' Εθνικής - Οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας

Σχηματίστηκε ο πρώτος όμιλος της Γ' Εθνικής - Οι...

Ο πρώτος όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την...

Τον Γιώργο Πρασσά και πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η Βέροια

Τον Γιώργο Πρασσά και πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η...

Συνεχίζει δυναμικά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας...

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Παραμένουν στο ΓΑΣ Κοπανού τα αδέρφια Ορμανίδη

Στον ΓΑΣ Κοπανού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τη νέα...

Στη Βέροια οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Στη Βέροια οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Με φιλικό εκτός έδρας συνεχίζονται οι δράσεις των...

Φιλικό των παλαιμάχων του Φιλίππου Μελίκης με τους επίλεκτους της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης

Φιλικό των παλαιμάχων του Φιλίππου Μελίκης με τους...

Φιλικό παιχνίδι με τους επίλεκτους της...

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Οι δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ της Βέροιας για τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...