Στην επόμενη φάση του Master Chef πέρασε η 22χρονη Φανή Ζιώγα από τη Βέροια. Με σπουδές στη μαγειρική και στην οινολογία, τους τελευταίους 8 μήνες η νεαρή κοπέλα εργάζεται σε ένα ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα.
Η Φανή μαγείρεψε φιλέτο κουτσομούρας παναρισμένο με φιστίκια Αιγίνης, πουρέ πατάτας αρωματισμένο με γκοργκοντζόλα, αχλάδι ποσέ σε λευκό κρασί, σάλτσα beurre blanc και κηρήθρα με μέλι για topping. «Μου αρέσει να συνδυάζω έντονες και τελείως άκυρες γεύσεις και να τις φέρνω σε μια ισορροπία…» δήλωσε, ενώ οι κριτές στο άκουσμα και μόνο του ασυνήθιστου συνδυασμού των υλικών, ανυπομονούσαν να δοκιμάσουν.
Πηγή: Penapress