Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βέροιας

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βέροιας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθούν σε προσκύνηση Ιερά Λείψανα του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου και της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

 

Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

 

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

 

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Η σχέση μας με την Εκκλησία» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

 

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δημοτικού Διαμερίσματος Βεροίας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τεθεί σε προσκύνηση η τιμία κάρα του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.

 

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

 

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα (Κυριωτίσσης) Βεροίας.

 

Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μελίκης.

 

Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γερασίμου του εν Κεφαλληνία στο άβατο της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 30 ετών από της μακαρίας κοιμήσεως του οσιακής μνήμης Γέροντος Γερασίμου του Μικραγιαννανίτου, Υμνογράφου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας. Η Ιερά Ακολουθία θα τελεστεί μόνον από την αδελφότητα της Ιεράς Μονής, ενώ θα μεταδοθεί απευθείας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

 

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στην αδελφότητα «Πέλεκαν» στο Κομνήνιο Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αμβροσίου θα τελέσει Τρισάγιο για τον μακαριστό π. Αμβρόσιο Κυρατζή. 

 

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια φρέσκια ματιά στις κοινωνικές εκδηλώσεις και τα πάρτι από την Ios Concept

Μια φρέσκια ματιά στις κοινωνικές εκδηλώσεις και τα...

Η Αντωνία Ιωσηφίδου είναι η 26χρονη διακοσμήτρια πίσω...

Δήμος Νάουσας: Εγκρίθηκε η πρόταση δημιουργίας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για Άτομα με Αναπηρίες

Δήμος Νάουσας: Εγκρίθηκε η πρόταση δημιουργίας Στέγης...

 Νίκος Κουτσογιάννης: «Μια σπουδαία εξέλιξη  για την...

Ν. Καρανικόλας:  «Ψεύτικες  οι προεκλογικές δεσμεύσεις  του κ. Κουτσογιάννη για  επίδομα σε νέα ζευγάρια!»

Ν. Καρανικόλας: «Ψεύτικες οι προεκλογικές δεσμεύσεις ...

 Από την δημοτική παράταξη  Νάουσας ΕΝΑ ΜΑΖΙ, του πρ....

Εργασίες φυσικού αερίου στη Βέροια

Εργασίες φυσικού αερίου στη Βέροια

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας γνωστοποιεί ότι από χθες...

Ο «παραλογισμός» και οι προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων χτυπάνε «κόκκινο» στα λογιστικά γραφεία και στην Ημαθία

Ο «παραλογισμός» και οι προθεσμίες υποβολής...

 Στ. Ζυγουλιάνος, πρόεδρος Ένωσης Φοροτεχνικών:  Η...

Από την Ομάδα Δίωξης Βέροιας συνελήφθη γυναίκα για κατοχή ηρωίνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών

Από την Ομάδα Δίωξης Βέροιας συνελήφθη γυναίκα για...

Συνελήφθη στις 2 Ιουλίου 2024 το απόγευμα σε περιοχή της...

Ξεκίνησε  η ασφαλτόστρωση του κεντρικού  δρόμου στα  Λευκάδια Νάουσας

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου στα ...

Ξεκίνησε το έργο της ασφαλτόστρωσης του κεντρικού...

Επίσκεψη του Διοικητή της Π.Υ. στο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας

Επίσκεψη του Διοικητή της Π.Υ. στο Δήμαρχο...

Τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...