Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 11:13

Μεγάλη δωρεά σε είδος από τη LIDL Hellas στην Πρωτοβουλία για το Παιδί

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η πραγματοποίηση μεγάλης δωρεάς από την LIDL Hellas προς την Πρωτοβουλία για το Παιδί. Παραδόθηκαν στον Οργανισμό αντικείμενα εξοπλισμού (που προορίζονται για το νέο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας) και ειδικότερα:

Είκοσι ντουλάπες για τα προσωπικά αντικείμενα των παιδιών

Τρεις αρχειοθήκες

Ένα τραπέζι φαγητού

Δύο τραπέζια συνεργασίας

Ένα τραπεζάκι bar

Τρία σκαμπό

Ακόμη παραδόθηκαν από τη LIDL Hellas είδη υποστήριξης γραφείου και εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, όπως χάρακες, μαρκαδόροι, μολυβοθήκες, σβύστρες, ξύστρες, κόλες στικ, ψαλίδια, σελοτέιπ, στιλό, κλπ.

Κλασέρ διαφόρων τύπων, κάδοι, ντοσιέ, χαρτιά Α4, φάκελοι, διορθωτικά κλπ.

Ευχαριστούμε θερμά τη LIDL Hellas, για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία της, που αφ’ ενός ανακουφίζει οικονομικά τον Οργανισμό, καθώς καλύπτει ένα μέρος του αναγκαίου εξοπλισμού του νέου ΚΗΦ και αφ’ ετέρου δίνει μεγάλη χαρά στα παιδιά και στους εθελοντές που υποστηρίζουν τα εργαστήρια. Η χορηγία αυτή αποδεικνύει τα αισθήματα κοινωνικής ευθύνης που διέπουν την εταιρική δράση της επιχείρησης.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του τμήματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της LIDL Hellas και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της δωρεάς και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές με υγεία!

Διαβάστηκε 427 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ