Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 19:49

Τιμητική πλακέτα στο Στάθη Βακάλη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για την πολυετή προσφορά του στον εμπορικό κόσμο τιμήθηκε ο κ. Στάθης Βακάλης από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κ.Δ. Μακεδονίας στην κοπή της πίτας που έγινε μετά τα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων της Ομοσπονδίας στη Βέροια (στη φωτό με τους κ.κ. ΒΑσίλη Κορκίδη και Γ. Καρανίκα στο πλάϊ του).

Και δικαίως θα λέγαμε, αφού ο κ. Βακάλης είτε από τη θέση του προέδρου είτε ως μέλος του Δ.Σ. είχε ενεργό δράση και αποτελεσματικό έργο. Από το 1954 άνοιξε ο πατέρας του κατάστημα υποδημάτων το οποίο ανέλαβε ο ίδιος το 1959. Πρωτομπήκε στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου το 1964, θήτευσε ως πρόεδρος από το 1982-86 ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της Ομοσπονδίας καθιστώντας τη Βέροια ως έδρα της, πράγμα που ισχύει μέχρι και σήμερα.

Επί προεδρίας του ο Σύλλογος νοίκιασε τα πρώτα του γραφεία αλλά και ως μέλος του Δ.Σ. ερχόταν σε όλες σχεδόν τις εκλογικές αναμετρήσεις πρώτος σε ψήφους. Ακόμα και σήμερα, μπορεί να βγήκε στη σύνταξη, αλλά η παρουσία του, εμπειρία και βοήθειά του στην Ομοσπονδία είναι δεδομένη.

Του ευχόμαστε λοιπόν νάναι γερός και σ’ ανώτερα!

Διαβάστηκε 234 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ