Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 08:05

Η θέση μας - Εχθρός του (γενικά) καλού είναι το καλύτερο

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια γενικά καλή εικόνα των μονάδων υγείας στην Ημαθία παρουσιάζεται από το δελτίο τύπου της Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή επίσκεψη των βουλευτών του κόμματος και επικοινωνία με τον διοικητή του νοσοκομείου Ημαθίας. Πάντα υπήρχαν προβλήματα στα νοσοκομεία μας, είναι φανερό από την ενημέρωση ότι τηρουμένων των αναλογιών και σ' αυτό το κρίσιμο σημείο τα προβλήματα δεν εντάθηκαν και δείχνουν να είναι υπό έλεγχο. 

Σημαντική η αναφορά του διοικητή του νοσοκομείου στα δύο τμήματα αιχμής της μονάδας Βέροιας, τη μονάδα τεχνητού νεφρού και τη στεφανιαία μονάδα, που διαφοροποιούν το νοσοκομείο της Βέροιας από τα άλλα επαρχιακά νοσοκομεία, όπως είπε. Με εντυπωσιακά στοιχεία για τη στεφανιαία μονάδα, όπου μέσα στο 2016 έχουν γίνει 1.000 στεφανιογραφίες και 400 αγγειοπλαστικές, με 100% επιτυχία στις επεμβάσεις! Τμήματα πράγματι αιχμής το τεχνητό νεφρό και ο στεφανιογράφος, που υπό κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις μπορούν να βοηθήσουν και οικονομικά το νοσοκομείο, αλλά και τον τόπο, μέσω του ιατρικού τουρισμού.

Ευχή όλων στο κρίσιμο 2017 να μην έχουμε περαιτέρω υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην Ημαθία και πουθενά. Αντί αυτού να δοθεί βαρύτητα στον ευαίσθητο τομέα, ώστε και ο κόσμος να εξυπηρετείται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και νέοι επιστήμονες να μην αναγκάζονται να αναζητήσουν δουλειά στο εξωτερικό. Κι αυτή η 'γενικά καλή εικόνα' που περιγράφεται στο δελτίο τύπου της Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει μια πραγματικά καλή εικόνα, αυτή που θα απολαμβάνουν οι ασθενείς στις μονάδες υγείας μας.

Διαβάστηκε 214 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ